Stiri

Încă un scandal de tipul "Buhnici". Cristina Ich, despre imigranţi: "La câţi bani avem, îi ţinem şi pe alţii. Dar mirosul..."

Încă un scandal de tipul Buhnici. Cristina Ich, despre imigranţi La câţi bani avem, îi ţinem şi pe alţii. Dar mirosul...
[Sursa foto: Facebook ]
Cristina Ich a provocat un scandal imens, după o declaraţie pe care a făcut-o pe Instagram despre imigranţii din ţara noastră.

Cristina Ich, un influencer român cu aproape 830.000 de urmăritori pe Instagram, a făcut o declaraţie discriminatorie la adresa imigranţilor din România. Spusele modelului au stârnit un val de reacţii negative. Acum, internauţii cer ca frumoasa brunetă să rămână fără contractele cu brandurile pe care le reprezintă.

Cristina Ich, implicată într-un scandal, după ce a criticat imigranţii

Nici bine nu s-a încheiat scandalul în care a fost implicat George Buhnici, că o altă vedetă urmărită de sute de mii de români a reuşit să îşi pună internauţii în cap.

Este vorba despre Cristina Ich, una dintre cele mai urmărite vedete de pe Instagram. Modelul, care are aproape 830.000 de urmăritori pe reţeaua de socializare, a criticat imigranţii.

Încă un scandal de tipul Buhnici. Cristina Ich, despre imigranţi La câţi bani avem, îi ţinem şi pe alţii. Dar mirosul...

" Destul de mulți imigranți la noi în țară în acest moment. Dar nu-i problemă(...) la câți bani avem îi ținem și pe alții. Băi dar mirosul…Phai de capul meu. La plecare a fost cu sarmale și cârnați. Acum este mult mai rău. Cred că erau din Pakistan (imigranții- n.red.).

Îmi era super milă de ei, pentru că își căutau cartelă și erau total debusolați. Îmi era milă, da’… nu-i niciun avantaj că intră atâția imigranți la noi în țară, pentru că o să se piardă locurile de muncă ale românilor, pentru că mâna de lucru este mai ieftină (sic!)…(ăăă) Nici nu vreau să mă gândesc. Lăsați așa. E ok", a scris Cristina Ich pe două story-uri postate pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Ich (@christina_ich)

Cristina Ich, criticată pentru declaraţiile legate de imigranţi

Declaraţiile Cristinei Ich nu au rămas fără ecou. Mulţi dintre cei care au apucat să citească criticile modelului la adresa imigranţilor cer acum ca brandurile care şi-au asociat imaginea cu cea a Cristinei să rupă contractele de colaborare. La fel a păţit şi George Buhnici, care a rămas fără o parte importantă din contracte. Până în acest moment, Cristina Ich nu a dat nicio declaraţie în care să îşi prezinte scuzele sau regretele pentru declaraţiile făcute.

Citeste si: Cristina Ich s-a dat de gol! Bruneta a dat din casă, iar fanii au remarcat imediat acest detaliu din relația cu Alex Pițurcă