Stiri mondene

Christina Ich a câștigat premiul E! People’s Choice Awards pentru cel mai bun influencer din România

Christina Ich
Christina Ich a aflat cu mare bucurie în suflet că ea a fost aleasă cel mai bun influencer din România.

Christina Ich va primi premiul „Romanian Social Media Star of 2020”, în cadrul galei E! People’s Choice Awards care va fi difuzată duminică spre luni, 15 noiembrie, la televiziunea E!. Pe locul doi în clasament s-a aflat Alina Ceulan, iar Bianca Adam – Tequila a ocupat locul al treilea.

Christina Ich

Imediat cum a aflat că a fost votată ca fiind cel mai bun influencer din România, Christina a ținut să le transmită un mesaj susținătorilor ei. Frumoasa Christina Ich a declarat de-a lungul timpului că își dorește să ambiționeze și să ofere încredere femeilor.

Christina Ich

„Dacă îmi spunea cineva acum câţiva ani, că urmează să câştig la un moment dat un premiu internaţional şi să fiu alegerea publicului, nu aş fi crezut niciodată. Deşi, prin conţinutul meu din online, îmi doresc să educ generaţii, să ambiţionez şi să ofer încredere de sine femeilor, am înţeles că şi eu trebuie să lucrez la aceste aspecte, pentru că n-am avut destulă încredere să-mi imaginez că pot fi atât de apreciată şi iubită”, a spus ea. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă îmi spunea cineva acum câțiva ani, că urmează să câștig la un moment dat un premiu internațional și să fiu alegerea publicului, nu aș fi crezut niciodată. Deși, prin conținutul meu din online, îmi doresc să educ femeile, să le ambiționez și să le ofer încredere de sine, am înțeles că și eu trebuie să lucrez la aceste aspecte, pentru că n-am avut destulă încredere să-mi imaginez că pot fi atât de apreciată și iubită. Am simțit toată susținerea și dragostea publicului, iar cuvintele ar fi prea sărace pentru a mulțumi îndeajuns. Odată cu acest premiu, am realizat că munca mea din online merită tot efortul, iar pe viitor, promit să vin cu proiecte tot mai mari pentru publicul meu. Felicitări și celorlalți nominalizati! A fost o competiție pe măsura și s-a simțit asta pe tot parcursul votingului. Mulțumesc People's Choice Awards si @eentertainmentromania pentru această oportunitate și experiență frumoasă!

A post shared by Cristina Ich (@christina_ich) on

Christina Ich: Am simțit toată susținerea și dragostea publicului 

Influencerița a mai spus că nu sunt de ajuns cuvintele pentru a exprima recunoștința pe care o resimte pentru că a fost votată într-un număr atât de mare.

Christina Ich

„Am simţit toată susţinerea şi dragostea publicului, iar cuvintele ar fi prea sărace pentru a mulţumi îndeajuns. Odată cu acest premiu am realizat că munca mea din online merită tot efortul, iar pe viitor, promit sa vin cu proiecte tot mai mari pentru publicul meu. Mulţumesc People’s Choice Awards pentru această oportunitate şi experienţă frumoasă!”, a transmis Cristina Ich.