Lansări muzicale

În luna iubirii, Bogdan Ioan lansează o nouă piesă de dragoste: Doar de la ea!

Bogdan Ioan - Doar de la ea
Bogdan Ioan - Doar de la ea
Bogdan Ioan, cunoscut publicului odată cu participarea la concursul de talente Vocea României și câștigătorul ediției din 2018, vine cu o nouă piesă de dragoste în luna iubirii: Doar de la ea.

Artistul a cucerit publicul instant cu vocea sa incredibilă, iar prima sa apariție în concurs, cover-ul piesei „Earth Song” de la Michael Jackson, a cumulat peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent. Prestația sa a intrat în topul global The Voice Top 10 Acts, iar tânărul i-a impresionat pe cei patru jurați, Smiley, Andra, Irina Rimes și Tudor Chirilă cu momentul său. Artistul a lansat de atunci o serie de piese precum „Friday Mood”, „If I” sau „Trezește-mă”, iar acum vine cu un nou single, „Doar de la ea”, cu care este hotărât să cucerească inimile ascultătorilor.

Bogdan Ioan - Doar de la ea
Bogdan Ioan - Doar de la ea

Citește și: Bogdan Ioan a lansat piesa ”Trezește-mă”

„Doar de la ea continuă povestea noului meu proiect muzical început odată cu piesa Trezește-mă, fiind un amalgam de elemente muzicale inspirate din anii 80, future, retro sau synths. Am creat partea de muzică împreună cu producătorul Marius Rozdas (aka. Magic Juice), iar de versuri s-a ocupat Virginia Rusu.

Că tot vine vorba de versuri, "Doar de la ea" se poate traduce "datorită ei", fiind vorba despre felul în care te-a vrăjit acea fată pe care nu ți-o mai poți scoate din cap, iar tu nu te poți vindeca decât prin prezența ei. Este o piesă de dragoste, pe care o dedic ascultătorilor în luna iubirii. Filmarea clipului pentru piesă, de care s-a ocupat Liviu Tanasoiu (Rime), a fost o experiență foarte tare.
Videoclipul este unul dintre preferatele mele de până acum, datorită imaginii dar și locației inedite unde am filmat. Totul s-a legat foarte bine și abia aștept să văd reacțiile oamenilor în legătură cu piesa și clipul.”
a declarat Bogdan Ioan.

VIDEOCLIP: Bogdan Ioan- Doar De La Ea 

Piesa ”Doar de la ea” este compusă de Rozsdas Marius, cunoscut în industrie și sub numele de Magic Juice. Acest compozitor misterios a produs hituri precum "Te pup, pa pa!", colaborând de-a lungul timpului cu artiști cunoscuți de la noi precum Lora, DJ Sava, Liviu Teodorescu, Nane și mulți alții.

Bogdan Ioan - Doar de la ea
Bogdan Ioan - Doar de la ea

Citește și: Bogdan Ioan a lansat "Friday Mood", prima sa piesă în limba engleză

Artist complex, Bogdan Ioan cucerește publicul de fiecare dată cu aparițiile sale pline de energie și a pregătit o serie de piese fresh, care urmează a fi lansate pe parcursul acestui an, pe canalul
său de YouTube.