Stiri

În doar 24 de ore de la lansare, „Timpul”, piesa Andrei, a ajuns în trending în mai multe țări

În doar 24  de ore de la lansare, „Timpul”, piesa Andrei, a ajuns în trending în mai multe țări
În doar 24 de ore de la lansare, „Timpul”, piesa Andrei, a ajuns în trending în mai multe țări [Sursa foto: Facebook]
Andra a lansat „Timpul” o piesă care promite să aibă un succes foarte mare. În doar 24 de ore de la lansare melodia a ajuns în trending în mai multe țări.

Andra a lansat în urmă cu zi melodia „Timpul”, o piesă sensibilă cu un mesaj extrem de sensibil și se pare că publicul a reușit să se conecteze atât de tare cu versurile piesei încât au dus-o în trending. Piesa a fost lansată de artistă chiar în ziua în care a împlinit 35 de ani și 13 ani de căsătorie, dar cu toate acestea, Andra spune că piesa nu este despre relația ei.

Într-un live de pe Instagram, artista le spunea urmăritorilor ei că nu toate piesele trebuie să fie despre experiențele sale de viață.

„E ciudat poate că eu am lansat un cântec atât de intens și atât de... nu știu, cu un text cum numai Irina Rimes putea să scrie. Alex Pelin, Vlad Luncan, au scris mai mulți compozitori la acest cântec frumos, mă bucur nespus de mult că am putut ca de ziua mea să vă fac cadou acest cântec. Sper să vă placă și să fiți curioși să ascultați acest cântec, mie îmi place foarte mult și mai mult decât atât, videoclipul este foarte special pentru că ne-am gândit că vrem doi tineri care se iubesc foarte mult, cu o poveste foarte frumoasă de dragoste, Bibi și Antonio Pican, sunt foarte mișto, foarte energici, au jucat până târziu. Deși noi am filmat de ceva vreme acest videoclip vreau să le mulțumesc încă o dată că au acceptat să joace în acest videoclip foarte frumos, „Timpul”. Abia aștept să cânt piesa asta live. Să știți că chiar dacă eu astăzi împlinesc 13 ani de căsătorie, melodia pe are o cânt nu trebuie neapărat să mă reprezinte pe mine ca să mi se potrivească mie, dar o cânt cu tot dragul. Am trecut cu toții prin tot felul de stări, așa că sper să vă placă cântecul ăsta”, le-a spus Andra fanilor din mediul online. 

„Timpul”, pe locul șapte în trendingul românesc 

Melodia lansată de Andra pe 23 august este pe locul șapte în trendingul românesc, la ora la care se scrie acest articol, cu 931.876 de vizionări. În plus, melodia este trending și în Republica Moldova, Marea Britanie, Germania, Italia și Austria.