Stiri mondene

Imagini spectaculoase de la nunta surorii Georgianei Lobonț! Cântăreața a întrecut-o pe mireasa cu ținut aleasă

Georgiana Lobont, imagini in premiera de la nunta surorii sale
Sora Georgianei Lobont s-a casatorit religios [Sursa foto: Instagram]
Ioana Lobont, sora Georgianei Lobont, s-a casatorit civil si religios cu alesul inimii ei.

Ioana, sora Georgianei Lobont, a imbracat rochia de mireasa, iar la marele eveniment sunt asteptati peste 400 de invitati. Georgiana Lobont a postat primele imagini foto si video de la marele eveniment, iar mireasa pare ca a fost desprinsa de pe podium cu rochia pe care a ales-o in cea mai importanta zi din viata ei.

Ioana Lobont s-a casatorit religios. Sora Georgianei Lobont, nunta spectaculoasa cu 400 de invitati

Ioana Lobont s-a casatorit religios
Cum a aratat Georgiana Lobont la nunta surorii ei, Ioana[Sursa foto: Instagram]

„Dragilor, am venit acasă la mami. Sora mea, Ioana, se mărită. Sâmbătă o să avem nuntă în familie. Sincer, suntem emoționați, pregătim casa, totul e o pregătire mare aici și o emoție mare. Iată că după șapte ani de la căsătoria mea, acum avem o altă nuntă în familie. Noi dăm totul din casă, dar e foarte frumos. Mami a făcut toate plăsuțele pentru mărturii, pentru cadourile care se vor da nuntașilor.

Părinții mei au personalizat materialul, Ioana și-a ales culoarea asta de verde. Sunt 200 de plăsuțe, deci o să avem 400 de invitați. Mami cică face 14 prăjituri, oameni buni. Eu i-am zis că nu are de lucru. A dat comandă de prăjituri și cică mai face și 14 prăjituri ca să ajungă, să fie pentru că nunta-i nuntă. Sunt foarte fericită că totul merge ca pe roate”
,
a dezvaluit Georgiana Lobonț pe pagina sa de  Instagram.

Georgiana Lobont, tinuta extravaganta la nunta surorii ei, Ioana

Georgiana Lobont la nunta surorii ei, Ioana Lobont
Cum a aratat Georgiana Lobont la nunta Ioanei, sora ei[Sursa foto: Instagram]

Insa, de departe, cea mai sofisticata aparitie a fost cea a Georgianei Lobont care parca s-a luat la intrecere cu mireasa, atat de frumoasa a fost la nunta surorii sale. Mai mult, si cei doi copii ai cuplului Rares Ciciovan- Georgiana Lobont au fost la inaltime printre invitati. 

Ioana Lobont a stralucit la bratul proaspatului sau sot intr-o rochie de printesa, brodata, din dantela fina si cu pietre semipretioase cusute manual.

Cum a aratat Ioana Lobont in ziua nuntii sale
Ioana Lobont, sora Georgianei Lobont, s-a casatorit religios[Sursa foto: Instagram]