Stiri mondene

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii apare pentru prima dată pe coperta revistei Vogue: „Vogue aduce un omagiu special Majestăţii Sale Regina”

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii apare pentru prima dată pe coperta revistei Vogue: „Vogue aduce un omagiu special Majestăţii Sale Regina”
Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii  [Sursa foto: Facebook]
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se află pentru prima dată pe coperta Revistei de modă Vogue Marea Britanie.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se află pentru prima dată pe coverul revistei Vogue. Fotografia postată este cea făcută de fotograful Antony Armstrong-Jones în primii ani ai domniei de 70 de ani. 

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a, dezvăluiri despre starea sa de sănătate! Cum se simte Suverana?!: „Abia mă pot mișca”

Mesajul transmis de Revista Vogue după ce au pus-o pe Regina Elisabeta pe copertă

Anul acesta, în aprilie, Regina Elisabeta împlinește 96 de ani și și-a marcat jubileul de platină în luna februarie. În ceea ce privește fotografia postată pe coperta Revistei Vogue, reprezentații au transmis că este un omagiu special adus monarhului. 

„Vogue aduce un omagiu special Majestăţii Sale Regina, privind în urmă la propria sa relaţie unică cu Monarhul în timpul celor şaptezeci de ani petrecuţi pe tron”, a transmis revista într-un comunicat, potrivit News.ro.

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii apare pentru prima dată pe coperta revistei Vogue: „Vogue aduce un omagiu special Majestăţii Sale Regina”
Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii apare pentru prima dată pe coperta revistei Vogue[Sursa foto: Facebook]

Revista care va ieși pe piață pe 29 martie, o are pe copertă și pe actriţa din „The Queen’s Gambit” Anya Taylor-Joy, purtând o replică a Diademei de stat George IV. 

Luna trecută Regina Elisabeta a fost testată pozitiv pentru coronavirus și de atunci a îndeplinit doar sarcini ușoare, medicii sfătuind-o să se odihnească. Starea de sănătate a Reginei este sub atentă observație, mai ales că se zvonește că ar folosi un scaun cu rotile pentru a se deplasa.

Monarhul nu a participat la o ceremonie dedicată Commonwealth-ului, organizată la 14 martie.

„Este foarte trist ce se întâmplă. Sper că va putea participa la sărbătoarea jubileului. Am auzit că motivul pentru care nu participă la evenimente este pentru că ar fi în scaun cu rotile. Nu vrea să fie văzută aşa, pentru că este foarte mândră şi nu vrea să fie văzută cum se chinuie", a spus Christopher Biggins la vremea aceea, potrivit Daily Mail, notează DC News.

Astfel, Palatul Buckingham a anunțat noi detalii referitoare la o slujbă pentru contribuția adusă de Prințul Philip în viața publică.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii apare pentru prima dată pe coperta revistei Vogue
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Prințul Philip 

La eveniment ar urma să participe Regina Elisabeta alături de cei apropiați familiei regale, dar încă nu a fost anunțată o listă de invitați. Prinţul Philip a încetat din viaţă anul trecut, în aprilie, la vârsta de 99 de ani.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de British Vogue (@britishvogue)