Stiri mondene

Imagini cu fratele Cleopatrei Stratan. Cezar are acum 13 ani

Imagini cu fratele Cleopatrei Stratan. Cezar are acum 13 ani
[Sursa foto: Facebook ]
Cezar este cel mai mic membru al familiei de artişti Stratan.

 Pavel şi Cleopatra Stratan sunt vedete în toată regula, dar Cezar, cel mai mic membru al familiei, vine tare din urmă. Fratele Cleopatrei are 13 ani şi, bineînţeles, iubeşte şi el muzica.

Imagini cu Cezar, fratele de 13 ani al Cleopatrei Stratan

Imagini cu fratele Cleopatrei Stratan. Cezar are acum 13 ani

 Cezar Stratan le calcă pe urme celorlalţi artişti din familia sa. Cleopatra şi Pavel Stratan au lansat mai multe piese care au intrat în topurile din România, fiind de ani de zile cunoscuţi publicului larg, dar şi mezinul familiei are un mare potenţial.

Cezar este obişnuit cu studiourile, muzica şi camerele de filmat de la o vârstă foarte fragedă. Tatăl său a avut grijă să primească aceeaşi educaţie muzicală ca a Cleopatrei şi se pare că micul Cezar nu dezamăgeşte.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cezar Stratan (@cezarstratan)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cezar Stratan (@cezarstratan)

 Cezar Stratan a ajuns la 13 ani şi deja a lansat câteva melodii, cu cifre foarte bune pe Youtube. Piesa "Altă dată", în colaborare cu Eva Maria, a ajuns la nu mai puţin de 6,7 milioane de vizualizări pe Youtube. O altă melodie foarte populară pe Youtube este produsă de Cezar, în colaborare cu Cleopatra. Piesa "Mami" a fost vizionată de 6,5 milioane de ori. Cel mai recent hit lansat de mezinul familiei Stratan se numeşte "Nota de trecere". Piesa, pe care Cezar o cântă în colaborare cu Giada, a adunat peste 500 de mii de vizualizări în nouă luni de la lansare.

 Micul artist din familia Stratan este prezent şi pe reţelele de socializare. Are un cont de Instagram, însă nu postează foarte des pe el, semn că tatăl său are grijă de timpul pe care Cezar îl petrece în online. Fratele Cleopatrei este urmărit pe Insta de aproape 6 mii de persoane, iar la fiecare postare strânge în jur de o mie de like-uri. Aşadar, Cezar s-a mişcat destul de bine în show biz până la vârsta de 13 ani. Micul Stratan are toate şansele să devină cel puţin de cunoscut precum Pavel şi Cleopatra Stratan. 

Citeste si: Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc să devină părinți. Ce spune artistul despre copil: „O fetiță”