Stiri mondene

Imagine Dragons a făcut istorie în România! Incidentele nu au lipsit, mii de persoane nu au putut vedea concertul

Imagine Dragons a făcut istorie în România! Incidentele nu au lipsit, mii de persoane nu au putut vedea concertul
[Sursa foto: Instgram Untold]
Imagine Dragons a cântat pentru prima dată în România, pe scena de la Untold. Trupă americană a creat isterie printre fani, iar stadionul a devenit în scurt timp a devenit neîncăpător.

Trupa Imagine Dragons a făcut un spectacol incendiar, vineri seara, pe scena Untold, în a doua zi a festivalului. Solistul trupei, Dan Reynolds,le-a promis fanilor că va reveni în România și că acesta nu va fi singurul concert pe care îl va susține aici. Artistul a luat decizia, după ce Cluj Arena a fost umplută până la refuz de fanii care au cântat la unison toate piesele lor. 

Festivalul Untold a stabilit un record de audiență vineri, unde au fost 115.000 de fani în incinintă, acest lucru este o premieră în istoria celor 8 ediții, iar acest fapt s-a datorat concertului susținut de trupa Imagine Dragons la scena principală, care a captivat toată atenția publicului, fiind puțini care au optat să vadă alți artiști, între orele 22.00- 24.00. Robbie Williams, în 2019, a avut un efect similar, dar nu la același nivel.

Citește și: EXCLUSIV! Cine este Alex Boariu, timișoreanul care a făcut senzație pe scena de la Untold alături de celebra Bebe Rexha: "Nu îmi amintesc un moment din viața mea când n-am dansat sau performat, deci m-am născut cu asta"

Citește și: Imagini spectaculoase de la Untold 2023. Două tinere au făcut furori cu ținutele aproape inexistente

Imagine Dragons, spectacol de senzație prima dată în România!

Spectacolul trupei Imagine Dragons a fost momentul cel mai așteptat al ediției de anul acesta al festivalului Untold, iar stadionul Cluj Arena s-a umplut până la refuz la concertul formației. Mii de spectatori n-au mai reușit să ajungă în fața scenei principale și au rămas în afara stadionului, s-au creat cozi infernale cu o jumătate de oră înainte să se închidă accesul, multe persoane nu au mai fost lăsate să intre, iar căile de acces fiind blocate pentru a evita eventuale accidentări, au precizat cei de la ISU Cluj.

„Mi-am luat bilet pentru Imagine Dragons, e gata concertul, încă nu am intrat. Toate intrările blocate, capacitate depășită”, a declarat o participantă la festival. 

Imagine Dragons a reuşit să adune pe Cluj Arena atât de mulţi fani, încât stadionul şi-a atins capacitatea maximă în doar câteva minute, nici cei care au ales să participe la festival din zona VIP nu au fost scutiți de această situație, iar câțiva participanți nu au putut intra.  

Untold continuă şi astăzi, iar pe scena principală cei mai asteptați sunt French Montana şi Martin Garrix. Duminică, în ultima zi a festivalului, cap de afiş este Armin van Buuren, dar pe scenă va urca şi trupa Years and Years.

Citește și: Gestul bizar făcut de Bebe Rexha pe scena de la Untold atunci când i-a fost aruncată o pereche de pantaloni pe scenă