Stiri mondene

Gestul bizar făcut de Bebe Rexha pe scena de la Untold atunci când i-a fost aruncată o pereche de pantaloni pe scenă

Gestul bizar făcut de Bebe Rexha pe scena de la Untold atunci când i-a fost aruncată o pereche de pantaloni pe scenă
[Sursa foto: Captură video]
Bebe Rexha a oferit un show de zile mari pe scena de la Untold. Cum a reacționat artista când i-a fost aruncată o pereche de pantaloni pe scenă?

Peste 95.000 de persoane din toată lumea, cei mai cunoscuți artiști, DJ de top, personaje fantastice deprinse dintr-o lume magică, acrobați internaționali, animatori, dansatori au celebrat împreună prima zi a festivalului UNTOLD . Printre cele mai așteptate momente de la festival a fost show-ul live al artistei Bebe Rexha, una dintre premierele oferite de creatorii UNTOLD fanilor festivalului. Cântăreața americană de origine albaneză a fost nominalizată de trei ori la premiile Grammy și este apreciată pentru vocea sa puternică și originalitatea în materie de muzică.

Citește și: EXCLUSIV! Cine este Alex Boariu, timișoreanul care a făcut senzație pe scena de la Untold alături de celebra Bebe Rexha: "Nu îmi amintesc un moment din viața mea când n-am dansat sau performat, deci m-am născut cu asta"

Gestul neașteptat făcut de Bebe Rexha pe scena de la Untold atunci când i-a fost aruncată o pereche de pantaloni pe scenă 

Bebe Rexha a fost una dintre cele mai așteptate artiste pe scena de la Untold 2023. Artista americană de origine albaneză s-a arătat încântată să fie la noi în țară și a postat mai multe deserturi pe care le-a încercat și a mărturisit că preferatul ei a fost laptele de pasăre, pe care nu l-a mai încercat până acum și al cărui nume a și învățat să-l pronunțe în română.

Artista a intercaționat cu fanii, iar la mijlocul spectacolului a invitat pe scenă doi tineri să danseze alături de ea. Multe persoane din public s-au oferit, dar au fost doi, o tânără din Târgu Mureș și un tânăr din Timișoara. Cei doi a trebut să danseze twerk, pe ritmurile artistei din SUA, iar publicul să îi departajeze prin aplauze. Dansul făcut de Alex, tânărul din Timișoara a uimit publicul, care părea un a părut ca un superstar și a fost desemnat câștigător din prima.
”Unde ai învățat să dai așa din fund, Alex?”, a întrebat Bebe Rexha, iar el a precizat ”Singur, acasă am învățat!”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UNTOLD (@untoldfestival)

Bebe Rexha a cântat în premieră pe scena Untold melodia ”One in a million!”, lansată vineri, 4 august pe Youtube. La un moment dat, în timpul spectacolului un fan și-a aruncat pantalonii scurți pe scenă. Bebe Rexha a crezut că e lenjerie intimă ”O, Doamne, ce sunt ăia? Sunt pantalonii tăi?” a spus suprinsă artista, iar apoi a mirosit obiectul vestimentar și a precizat că a glumit, după care l-a returnat proprietarului.

Citește și: Steve Aoki a aruncat cu torturi la Untold 2023. Imagini exclusive din prima zi de festival