Stiri mondene

Îl mai știi pe Frankfurt? Uite cum arată și cu ce se ocupă interpretul din show-ul "Leana și Costel"

Îl mai știi pe Frankfurt? Uite cum arată și cu ce se ocupă interpretul din show-ul
Iulian Ilinca este actorul care l-a interpretat pe Frankfurt în Vacanța Mare. Cum arată și cu ce se ocupă actorul la 48 de ani

Ani la rând, actorul Iulian Ilinca, interpretul lui “Frankfurt”din show-ul "Leana și Costel" a făcut toată România să râdă. Iulian Ilinca a rămas celebru pentru reprica „ Te sparg, sa moara mama! ”,.

„Am mers cu un coleg la casting, să-l duc în locul unde se ținea. M-am dus din întâmplare. Au intrat toți cei care trebuia să dea castingul și am zis 'Bă, dacă tot am ajuns aici, hai să mă duc să văd și eu despre ce e vorba'. Expresia celebra 'Să moară mama!' nu era în scenariu. Mi-a trecut pur si simplu prin cap, știind  că era expresia personajelor asemeni" a spus Iulian Illinca.

Îl mai știi pe Frankfurt? Uite cum arată și cu ce se ocupă interpretul din show-ul

Iulian Ilinca filmează pentru o producție în regia lui Robert Popa

Dacă restul colegilor săi s-au reprofilat, interpretul lui “Frankfurt”din show-ul "Leana și Costel" nu a încetat să joace în continuare în producții. În aceste momente, Iulian Ilinca filmează la Geoagiu-Băi, pentru „Secretul lui Zorillo”, în regia lui Robert Popa. Din primele informații, actorul interpretează un personaj amuzant intitulat Pesmetis.

Îl mai știi pe Frankfurt? Uite cum arată și cu ce se ocupă interpretul din show-ul

„Frankfurt este pe punctul de a ieși la pensie, apar alte personaje. Mă puteți vedea în piesa „O noapte furtunoasă”, la teatrul Excelsior, dar sper să primesc și alte oferte.  Acum am terminat de filmat pentru „Secretul lui Zorillo” cu o echipă extraordinară, cu o mulțime de profesioniști, cu multe costume senzaționale și pot să spun că m-am simțit foarte bine. Sper să vedem cât mai repede filmul. După acest proiect sper să-mi iau o vacanță și aștept noi oferte”, a spus interpretul lui “Frankfurt”din show-ul "Leana și Costel".