Stiri

Horoscop. Trei zodii care au noroc în dragoste miercuri, 20 iulie 2022

Horoscop. Trei zodii care au noroc în dragoste miercuri, 20 iulie 2022
Horoscop. Trei zodii care au noroc în dragoste miercuri, 20 iulie 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Avem vești bune pentru trei nativi ai zodiacului. Ziua de astăzi este una cu noroc în dragoste pentru trei dintre zodii.

Este doar un simplu tranzit, dar uneori în dragoste simplitatea este ceea ce se apreciază cel mai mult. Ceea ce avem este suficient de bun și nu ne vom simți lacomi după. 

Ne înțelegem prietenii astăzi, le dăm spațiu de respirație, iar atunci când ne întâlnim pentru o îmbrățișare sau un sărut, asta poate fi ceea ce ne va schimba starea. Astăzi este cea mai bună zi pentru a savura mâncare sau a te reaxa lângă partenerul tău de viață.

Nu este nevoie să rezervați bilete pentru film sau să planificați acea călătorie de alpinism. Nu, astăzi este despre a petrece timpul în compania celui pe care îl iubim. 

Citeste si: Horoscop 22 iulie 2022: Tensiuni în viața de cuplu pentru trei zodii

Care sunt cele trei zodii care au parte de noroc în dragoste azi?! 

Deci, dacă tu și persoana ta sunteți pregătiți să pictați o cameră împreună, atunci mergeți la ea.

Dacă vă place să gătiți împreună, infuzați-vă mesele cu dragoste. Cele 3 zodii care sunt cei mai norocoși în dragoste miercuri, 20 iulie 2022

1. Balanță

Este posibil să fi petrecut prea mult timp singut și ai devenit oarecum insolubil de partenerul tău; ei ajung la tine, dar ești prea preocupat să le oferi atenția pe care o merită. Astăzi pare că o mare povară a fost îndepărtată și, din această cauză, întregul tău comportament se simte mai ușor și mai acceptabil.

Poți în sfârșit să deschizi ochii și să vezi persoana din fața ta; nu mai ești distras de orice dramă majoră. E plăcut să „te întorci” și vei simți că tocmai ai venit acasă după o lungă perioadă de timp la luptă, undeva acolo. Partenerul tău este aici pentru tine astăzi și poți avea încredere că, deși s-ar putea să fi avut nevoie de ceva timp departe, ei sunt mereu alături de tine când te întorci. Acum asta e dragoste.

2. Scorpion 

Nu vei putea lupta cu vibrația rece, chiar dacă s-ar putea să simți că asta e tot ce faci. Astăzi vă veți odihni după o lungă perioadă în care nu ați mai făcut asta. Vă veți simți ceva mai stăpâni pe situația amoroasă; partenerul sau întâlnirea dvs. sunt agreabile și, într-un fel, este tot ce aveți nevoie. Nu vrei să te mai cerți pentru nimic, iar astăzi nu vei mai găsi nimic pentru care să te superi. Această zi ar putea fi grozavă pentru ceva obișnuit cu persoana iubită, cum ar fi să te plimbi în parc sau să îți iei ceva timp să stai și să vorbești așa cum făceai înainte. Vibe-ul zilei este „ușurință” și „îndrăgostit”, ca într-o vacanță.

Horoscop. Trei zodii care au noroc în dragoste miercuri, 20 iulie 2022
Horoscop. Trei zodii care au noroc în dragoste miercuri, 20 iulie 2022[Sursa foto: PixaBay]

3. Capricorn

În funcție de zodia persoanei dragi, această zi poate fi una bună sau una super fantastică. Ceea ce ai de partea ta este Luna sextil Venus, care oarecum ușurează totul în perspectiva corectă. În cazul dvs., v-ați întrebat dacă ați trecut amândoi peste o disputa recentă în care niciunul dintre voi nu s-a simțit mulțumit de rezultat. Din fericire, astăzi va fi evident că orice s-a întâmplat se termină. Ce ușurare. Este o perioadă în care ai vrea să simți doar dragoste și pace. Nu totul trebuie confruntat și nici fiecare defect nu trebuie pus sub microscop pentru o examinare atentă. 

Ați făcut asta și amândoi ați trecut peste asta. Suficient. Petreceți ziua spunându-vă unul altuia cât de frumoși sunteți. Faceți lucruri prosteși și profitați de liniște, ca să nu mai vorbim de dispozițiile grozave în care vă aflați amândoi. Bucurați-vă de viață!