Stiri

Horoscop septembrie 2022. Fecioarele sunt în centrul atenției, iar Leii învață să aibă mai multă răbdare

horoscop
Horoscop septembrie 2022. Fecioarele sunt în centrul atenției  [Sursa foto: PixaBay]
Ce schimbări va aduce horoscopul lunii septembrie 2022 pentru cele 12 Zodii.

Horoscop septembrie 2022. Luna septembrie va aduce foarte multe schimbări în viața celor 12 Zodii. Mercur își începe retrogradul în Balanță, semn al relațiilor.

Din 9 septembrie până pe 22 septembrie, Mercur va pune zodiile în fața unor situații dificile. Leii vor fi nevoiți să aibă mai multă răbdare cu ei și cei din jur, Fecioarele vor fi vedetele acestei luni, iar Peștii sunt încărcați cu energie pozitivă.

Horoscop septembrie 2022 pentru fiecare zodie

Berbec

Luna septembrie 2022 va aduce schimbări importante în viața Berbecilor. Astrele arată că nativii acestei zodii sunt tot mai preocupați de viitor și vor să lase distracția de-o parte în următoarea perioadă.

Citeste si: Horoscop de weekend 27-28 august 2022: Răsturnări de situații pentru unele zodii

Taur

Taurii vor avea parte de noi oportunități la locul de muncă. Ei se vor regăsi în ceea ce fac sau poate chiar vor avea ocazia să înceapă un nou job sau proiect.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni se află printre norocoșii lunii septembrie. Dacă au simțit că ultimele săptămâni au fost dificile în viața personală și cea profesională, este momentul să vă liniștiți, pentru că lucruri bune urmează să se întâmple în această lună.

horoscop
Horoscop septembrie 2022 pentru fiecare zodie [Sursa foto: PixaBay]

Rac

Racii sunt hotărâți să se axeze mai mult pe viața personală, pe casă și familie. Este momentul să facă o transformare în viața ta, pentru a ieși din normalul cu care ai fost obișnuit până acum.

Leu

Luna septembrie îi va învăța pe Leii o lecție foarte importantă, la care au avut mereu de lucrat. Este momentul să ai mai multă răbdare, mai ales cu noile schimbări din viața ta. Lucrurile nu se vor schimba peste noapte, de aceea trebuie să ai încredere în propriile forțe și în Univers.

Fecioară

Fiind luna Fecioarelor, acești nativi se vor afla în centrul atenției și vor avea noroc pe toate planurile. Veți trece printr-o nouă schimbare, fie că este vorba despre un nou job, o casă, vă îndrăgostiți sau iești dintr-o relație toxică.

Balanță

Mercur retrograd începe în semnul Balanțelor, lucru care va aduce schimbări majore în viața acestor nativi. Vei fi nevoit să schimbi modul în care îi tratezi pe cei din jurul tău. Acești nativi vor simți nevoia să iasă în evidență, de exemplu, printr-o schimbare radicală de look.

horoscop
Horoscop septembrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

Scorpionii trec printr-o perioadă puțin dificilă, dare care se va concretiza așa cum ai sperat. Acești nativi au avut o perioadă agitată, însă lucrurile se vor așeza așa cum trebuie. Nu vă agitați pentru lucruri mărunte.

Săgetător

Săgetătorii vor fi nevoiți să ia o decizie importantă în ceea ce privește sănătatea lor. Este o lună sensibilă pentru acești nativi, motiv pentru care trebuie să se pună pe ei și sănătatea lor pe primul loc.

Capricorn

Capricornii vor avea parte de o lună în care nu vor fi la fel de productivi. Asta nu va avea neapărat efecte negative pe termen lung. Este posibil să mergeți într-o vacanță în care ați vrut să mergeți de mult timp.

Vărsător

În luna septembrie, Vărsătorii vor trece printr-o perioadă neliniștită. Aveți multe gânduri care nu vă dau pace, însă nu trebuie să uitați că nu totul ține de voi și nu trebuie să luați o decizie imediat.

Citeste si: Vremea septembrie 2022: Prognoza meteo ANM. Cum va fi vremea în prima lună de toamnă

Pești

Nativii acestei zodii sunt plini de energie bună, pozitivă și simt că totul merge bine în viața lor. Peștii vor avea parte de vești bune la locul de muncă, iar relația cu persoana iubită va fi din ce în ce mai bună.