• Aiud 95.2
 • Alba-Iulia 99.7
 • Bacău 88.8
 • Bârlad 104.9
 • Bistrița 97.3
 • Botoșani 91.1
 • Brașov 91.9
 • București 88.0
 • Buzău 96.7
 • Câmpeni 96.2
 • Câmpina 88.6
 • Cluj-Napoca 101.5
 • Constanța 96.9
 • Craiova 92.0
 • Focșani 95.3
 • Piatra Neamț 102.3
 • Ploiești 88.3
 • Râșnov 104.5
 • Sibiu 88.4
 • Sinaia 103.6
 • Tg. Mureș 106.4
 • Timișoara 93.9
 • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023: Leii își vor recâștiga treptat încrederea în propria persoană. Balanțele vor avea discuții în contradictoriu cu membrii familiei, dar și cu prietenii

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023
Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul săptămânal 7 - 13 august 2023 este aici pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul săptămânii 7- 13 august 2023! Mari evenimente astrale își vor pune amprenta asupra alegerilor pe care le fac zodiile în următoarea perioadă. Este o săptămână plină de momente neașteptate, mai ales la locul de muncă și în familie. Stelele arată că nativii zodiacului trec prin schimbări majore. 

Horoscop săptămânal 7- 13  iulie 2023. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Vezi ce ți-au rezervat astrele!

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Berbec
Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Berbec[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Berbec

Conjuncția planetelor arată că în această săptămână, se pot produce schimbări majore în familie, cum ar fi mutarea cu persoana iubită sau organizarea unei reuniuni de familie. Mulți oameni se vor baza pe zodia berbec pentru a organiza totul. A doua parte a săptămânii este mai aglomerată, fiindcă intervin și câteva lucruri spontane. În

această săptămână, ar fi bine ca zodia berbec să fie atentă la dieta lor și să încerce să facă alegeri alimentare sănătoase.  

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Taur
Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Taur[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Taur

O săptămână foarte importantă pentru tine, deoarece contextul astral te predispune la schimbări interioare majore și definitive. Personalitatea ta se va face remarcată prin reacțiile personale și prin ceea ce vei spune. Este bine să-ți rezervi momente numai pentru a discuta cu tine însuți și pentru a creiona planuri de viitor.

Recapitulează cele petrecute în ultimele șase luni și vezi ce anume produce o rezonanță deosebită în sufletul tău. Acelea sunt aspectele care te vor ajuta să găsești soluții optime pentru situațiile și relațiile în care te afli acum. Energia vitală fluctuează, de aceea dozează-ți conștient eforturile. Cheltuieli, primirea salariului și a unor bonusuri. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă persoane dragi.

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Gemeni
Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Gemeni[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Gemeni

Persoanele născute în această zodie ar putea întâmpina dificultăți în înțelegerea clară a unei situații profesionale din cauza aspectului tensionat dintre Soare și Neptun. Ceea ce le poate provoca un nivel crescut de stres. Vor primi diverse cereri și activități, iar nativii trebuie să fie răbdători. Totuși, ei vor reuși să gestioneze cu succes orice context legat de carieră. Deoarece sunt sprijiniți de Venus, planeta guvernatoare, care se află în tranzit în această zodie.

Din punct de vedere financiar, este momentul potrivit pentru a face economii și pentru a căuta modalități de a-și crește veniturile prin colaborarea cu ceilalți. Este recomandat să evitați investițiile majore. 

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Rac
Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Rac[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Rac

O săptămână deosebită la capitolul prieteni și protectori din segmentul socio-profesional. Vei avea ocazia să înțelegi adevăratele intenții ale unora și de aici vei lua o serie de decizii privitor la unele relații. Renunță fără echivoc la cei care îți obstrucționează progresul. Mărul discordiei îl reprezintă banii, bunurile și activitățile comune cu personale din anturajul menționat. A doua parte a săptămânii evidențiază și probleme legate de sănătate, dar și în segmentul profesional apar noutăți nu prea plăcute. Fii prudent și reconfigurează-ți planurile personale și profesionale. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și mult somn.

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Leu
Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Leu[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Leu

Nativii dați își vor recâștiga treptat încrederea în propria persoană. Iar acest lucru le va da un impuls semnificativ în tot ceea ce fac. Cu toate acestea, aspectul pătrat între Soare și Neptun, în ciuda confuziei pe care o poate crea, are un impact puternic asupra imaginii lor și trebuie să fie foarte atenți la ceea ce spun pentru a nu-și strica reputația. De asemenea, nu ar trebui să se îngrijoreze din punct de vedere financiar. În special în legătură cu datoriile pe care le au, ci ar trebui să se concentreze pe relațiile lor pentru a-și spori veniturile. Din punct de vedere sentimental, nativii sunt atrăgători în ochii celorlalți și continuă să flirteze, să cucerească și să se distreze. Este important acum să nu lase stresul să-i afecteze. Ci să se dedice activităților sportive sau altor activități care implică mișcare, cum ar fi dansul, pentru a se destinde.

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Fecioară 
Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Fecioară [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Fecioară 

Nativii Fecioară sunt setați să comunice în această perioadă. Indiferent că se vor afla în fața familiei, a prietenilor sau a unui grup mai mare de oameni, vor ști cu exactitate ceea ce să spună, la momentul potrivit. Vor exista totuși anumite limite pe care nu ar fi indicat să le depășească, însă de acolo înainte nimic nu îi va mai putea opri. Este cazul ca anumite cunoștințe din domenii mai puțin explorate să fie împărtășite și cu cei din jur. O discuție importantă va aduce după sine destrămarea anumitor relații.

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Balanță
Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Balanță[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Balanță 

Nativii Balanță au parte de o săptămână imprevizilbă. Vor exista discuții în contradictoriu cu membrii familiei, dar și cu prietenii. Cei mai mulți trebuie să se pregătească pentru o adevărată tornadă în ceea ce privește sentimentele. Curajul nu trebuie să lipsească acum, mai ales că vor interveni schimbări pe care nimeni nu le-a așteptat. Pentru cei care se află deja într-o relație, trebuie să știe faptul că partenerul își dorește apreciere și iubire. Pentru cei singuri, vor exista întâlniri și șansa unor noi iubiri.

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Scorpion
Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Scorpion[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Scorpion

Este o săptămână importantă, deoarece marchează debutul unei noi etape parteneriale. Se modifică unele colaborări, își modifică termenii și condițiile de desfășurare, dar și în relația de cuplu se modifică ceva substanțial. Pe de altă parte, și rutina zilnică se va modifica, fie datorită sănătății, fie datorită aglomerării unor sarcini de lucru de la serviciu. Evenimentele petrecute au rolul de a te transforma, de a te ajuta să-ți pui viața pe un alt făgaș, de a-ți remodela mentalitatea și sistemul valorilor morale și spirituale. Este bine să te gândești serios la tine și la planurile tale, să renunți la oamenii și situațiile care nu ți se mai potrivesc sau care te-au necăjit prea mult. La finalul săptămânii se conturează cheltuieli comune cu alții.     

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Săgetător 
Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Săgetător [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Săgetător 

Acești nativi se vor bucura de energie în această săptămână, dar pot simți că nu se simt în elementul lor. Ar fi mai bine să-și dedice timpul pasiunilor lor, să facă ceea ce le place, să se distreze și să se îndrăgostească. Deoarece este o perioadă favorabilă flirtului. Pot găsi remedii eficiente pentru sănătatea lor și, chiar dacă le este dificil să creadă. Ar trebui să le pună în practică, deoarece pot obține rezultate remarcabile. Din punct de vedere profesional, este momentul ca nativii să iasă în față și să nu mai fie temători de eșec. De asemenea, pot primi bani prin intermediul altora, datorită propunerilor făcute de prieteni, dar sunt sfătuiți să nu se devalorizeze.

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Capricorn
Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Capricorn[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Capricorn

În această săptămână, zodia capricorn este învăluită de o energie romantică, care îi va ajuta să se conecteze mai bine cu partenerul lor de viață. Poți să îi oferi o surpriză specială, cum ar fi o escapadă într-un loc care are o semnificație specială pentru voi doi. Dacă nu poți pleca, poți să îți arăți afecțiunea prin gesturi mici, dar romantice. Săptămâna aceasta, este important ca zodia capricorn să fie atentă la nevoile corpului lor. Îți poți pune energia în mișcare, dar trebuie să ai grijă să nu exagerezi și să îți asculți corpul atunci când simți nevoia de odihnă. 

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Vărsător  
Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Vărsător  [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Vărsător  

Săptămâna evidențiază planul domestic și relațiile cu membrii familiei. Se conturează schimbări majore în casă și privitor la bunuri patrimoniale, deținute în comun cu membrii familiei și neamurile. Se închide o etapă, se deschide o alta. Este bine să te implici serios în treburile casei și în dialogurile cu ceilalți, pentru că sunt posibile rezolvări, ameliorări ale situației familiale și patrimoniale. Planuri domestice de anvergură cu efecte pe termen lung. Discuții și acțiuni comune cu persoana iubită și copiii. La serviciu se întrezărește multă forfotă în a doua parte a săptămânii. Prudență, pentru că oboseala și unele afecțiuni vechi își vor spune cuvântul. Cheltuieli majore pentru cele necesare traiului cotidian.

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Pești 
Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Pești [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 7- 13 august 2023. Pești 

Conjuncția planetelor arată că aceasta este o perioadă bună pentru ca zodia pești să se exprime într-un mod personal și creativ, care să reflecte ceea ce simte cu adevărat. Astrologii menționează că poate fi vorba de un tatuaj nou, o poezie, o pictură sau o bijuterie personalizată cu un mesaj emoționant. Este important ca zodia pești să aibă grijă de alimentația lor, astfel încât să se simtă bine și să aibă energie în timpul săptămânii.

Acestea au fost previziunile astrale. Dacă vreți să aflați mai multe informații despre ce îți rezervă astrele în următoarele zile, puteți accesa site-ul   radioimpuls.ro.