Stiri

Horoscop săptămânal 5-11 septembrie 2022. Mercur în retrograd: ce zodii vor fi afectate

horoscop
Horoscop săptămânal 5-11 septembrie 2022  [Sursa foto: PixaBay]
Care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 5 - 11 septembrie 2022.

Horoscop săptămânal 5-11 septembrie 2022. Planeta Mercur se va afla în mișcare retrogradă în intervalul 10 septembrie- 2 octombrie, din Balanță spre zodia Fecioară. Cu Mercur în retrograd, mai multe zodii vor fi influențate și în săptămâna 5- 11 septembrie 2022.

Horoscop săptămânal 5-11 septembrie 2022. Ce prevăd astrele

Berbec

Berbecii vor avea parte de noroc în plan financiar în această săptămâna.

Ei se așteaptă să primească noi oferte la locul de muncă.

Citeste si: Horoscop chinezesc 2023. Anul Iepurelui pregătește multe surprize

Taur

Nativii acestei zodii simt nevoia să își găsească o nouă chemare în această săptămână. Ultimele zile au fost stresante, iar acum simțiți nevoia să vă relaxați.

Gemeni

În această săptămână, Gemenii simt nevoia să iasă în evidență la locul de muncă. Cu această decizie va apărea și mult stres în viața dumneavoastră.

Rac

Racii vor avea parte de o săptămâna bună. Ei vor primi vești bune la locul de muncă, vești pe care le-au așteptat de ceva timp.

Leu

Nativii acestei zodii simt nevoia să se concentreze pe ei în această săptămână. În a doua parte a săptămânii veți primi mai multe oportunități pe plan profesional, iar asta vă ridică starea de spirit.

horoscop
Horoscop săptămânal 5-11 septembrie 2022 [Sursa foto: Freepik]

Fecioară

Fecioarele vor avea parte de o săptămâna cu bune și rele. Acești nativi se descurcă tot mai bine pe plan profesional, însă pe plan personal lucrurile încep să ia o întorsătură neașteptată.

Balanță

Balanțele se simt în largul lor în această săptămână și au și de ce. Chiar de la începutul ei, balanțele vor primi vești bune la locul de muncă, poate chiar o mărire de salariu.

Citeste si: Horoscop septembrie 2022. Fecioarele sunt în centrul atenției, iar Leii învață să aibă mai multă răbdare

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de o săptămână cu mult spor. Ei se afirmă tot mai mult la locul de muncă, lucru care ar putea să vă atragă invidii sau rivalități.

Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de o săptămână romantică. Ei se simt tot mai apropiați de persoana iubită și d-abia așteaptă să petreacă mai mult timp împreună.

Capricorn

Capricornii vor să treacă printr-o schimbare în această săptămână. Simțiți că totul se repetă în ultima perioadă și vreți să ieșiți din cotidian.

Vărsător

În prima jumătate a săptămânii, Vărsătorii încearcă să își facă curaj pentru perioada ce urmează. Ei încep să se implice în tot mai multe proiecte, iar timpul lor liber ajunge limitat.

Pești

Peștii vor avea parte de o săptămână dificilă în plan sentimental. Sunt șanse mari să vă dați seama că partenerul dumneavoastră nu se mai comportă ca la început și vreți să îi dați un ultimatum.