Stiri

Horoscop săptămânal 29 noiembrie 2021 - 5 decembrie 2021

 Horoscop săptămânal 29 noiembrie 2021 - 5 decembrie
Horoscop săptămânal 29 noiembrie 2021 - 5 decembrie
Consultă horoscopul saptamanii 29 noiembrie 2021 - 5 decembrie 2021 și află ce ţi-au rezervat astrele. Află horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Horoscop săptămânal 29 noiembrie 2021- 5 decembrie iti spune ca vei avea parte de o perioda ideala pentru inceputuri noi. In afaceri, relatii, proiecte personale, acum este momentul. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Capricorn traversează o perioadă ideală în relaţia de cuplu, iar scorpionii și balanțele pot întâlni pe cineva interesant  care îi va motiva.

Horoscop săptămânal 29 noiembrie 2021- 5 decembrie 2021 pentru toate zodiile

Iata Horoscopul săptămânal 29 noiembrie 2021- 5 decembrie 2021 pentru toate semnele zodiacale.


Horoscop săptămânal Berbec

E o perioadă în care nu ar trebui să riscați la drumuri să circulați cu viteză, nu intrați în dezbateri cu persoane agresive, nu este de dorit să vă angajați în investiții mari, vânzări sau achiziții, mai ales dacă ele necesită decizii rapide. Acesta este momentul în care trebuie să vă gândiți mai atent înainte de a lua decizii importante.

 Horoscop săptămânal 29 noiembrie 2021 - 5 decembrie
Horoscop săptămânal 29 noiembrie 2021 - 5 decembrie

Horoscop săptămânal Taur 

Situația va fi mai armonizată decât săptămâna trecută, ceea ce va ajuta la înțelegerea lucrurilor în mod diferit. Perspectiva neașteptată, claritatea sentimentelor și gândurilor vor ajuta să evaluați corect, să luați deciziile bune și să acționați mai flexibil. Vă veți extinde legăturile sociale, puteți lua parte la proiecte publice sau caritabile și vă puteți consolida reputația.

Horoscop săptămânal Gemeni 

Relațiile cu rudele mai în vârstă sau cu șefii, profesorii, pot merge prost. Orice ați întreprinde va necesita investiții suplimentare de forțe și fonduri. În același timp, prietenii și rudele vor fi ocupați cu propriile probleme, așa că va trebui să faceți față singuri problemelor. Mențineți numărul de contacte la minimum și nu încercați să acționați simultan în direcții diferite! În acest moment, principalul lucru este să nu riscați de dragul unui succes îndoielnic. Este mai bine să amânați cele mai importante afaceri și planuri până la sfârșitul lunii noiembrie.

Citeste si: Horoscop 30 noiembrie 2021. Descoperă ce iți rezervă astrele de Sfântul Andrei!

Horoscop săptămânal Rac 

Comunicarea în afaceri devine defectuoasă, așa că nu e vremea pentru organizarea de întâlniri importante, de negocieri. Situația se poate dovedi imprevizibilă, se poate schimba pe parcurs, deci va fi foarte dificil să vă gândiți la toate opțiunile pentru dezvoltarea evenimentelor în mod pozitiv. Nu sunt excluse înșelăciunile, manipularea conștiinței, nerespectarea promisiunilor din partea partenerilor sau colegilor.

Horoscop săptămânal Leu 

Vin schimbări rapide, acțiuni spontane și riscante. Cu toate acestea, partenerii devin mai serioși, ceea ce vă va salva de acțiuni nerezonabile.

Afectiv, întâlniri neașteptate, noi cunoștințe,pot lăsa o amprentă adâncă în sufletul vostru. Atunci, vă puteți inspira din noi idei creative, puteți participa la proiecte sociale, la lucrări de caritate, puteți organiza evenimente de masă și de divertisment, iar toate pot da un impuls pentru a schimba tipul de activitate.

 Horoscop săptămânal 29 noiembrie 2021 - 5 decembrie
Horoscop săptămânal 29 noiembrie 2021 - 5 decembrie

Horoscop săptămânal Fecioara 

Orice activitate colectivă poate fi însoțită de o ciocnire de interese și nu va aduce rezultatul dorit. Există o mare probabilitate de apariție a unei situații periculoase pe drumuri, în manipularea echipamentelor, prin urmare, neglijența, graba pot duce la răniri, accidente și avarii.

În continuare, Venus traversează un sector casnic, garantând că veți găsi o mulțime de moduri de distracție acasă. Relațiile cu membrii familiei ar trebui să fie și ele armonioase sau dacă vă căutați decor, mobilier pentru a vă amenaja spațiul de locuit, nu ratați această oportunitate. Veți găsi articole rafinate! Și nu de alta dar,următoarele mari teme vor fi pasiunea, dragostea și expresia!

Citeste si: Tradiţii de Sf. Andrei 2021: Ce trebuie să faci pentru a-ţi visa ursitul în această noapte magică?

Horoscop săptămânal Balanta 

Litigii și scandaluri sunt posibile din cauza unei moșteniri sau a împărțirii bunurilor după divorț. În plus, probabilitatea de furt și fraudă este mare. Nu este de dorit să luați decizii importante, să intrați în noi relații contractuale, căci cel mai probabil, multe vor fi schimbate și revizuite ulterior. Temerile, complexele,fricile pot să înfrâneze inițiativa creativă.

Treptat, atmosfera va deveni mai calmă și mai favorabilă comunicării, dezvoltării afacerilor și a relațiilor apropiate, călătoriilor și întâlnirilor. Vor exista oportunități de a rezolva unele situații controversate care au apărut în prima jumătate a lunii noiembrie.

 Horoscop săptămânal 29 noiembrie 2021 - 5 decembrie
Horoscop săptămânal 29 noiembrie 2021 - 5 decembrie

Horoscop săptămânal Scorpion 

Situația va începe încet dar sigur să-și revină. Activitatea personală va reînvia. Principalul lucru este să vă îndreptați forțele în direcția corectă, astfel încât să nu fie irosite în van și să alergați în cerc. Locul de muncă, va fi și el o provocare. Responsabilitățile vor crește semnificativ, deși acest lucru nu va presupune o îmbunătățire a situației financiare. Răgazul va veni tot spre sfârșitul perioadei. Abia atunci veți avea ocazia să atingeți un nou nivel, să începeți o afacere, să descoperiți mai multă creativitatea în rezolvarea lucrurilor.

Horoscop săptămânal Sagetator 

După 27, situația se va stabiliza. Atunci, acest timp devine favorabil pentru rezolvarea problemelor financiare, pentru creșterea veniturilor, pentru achiziții și vânzări profitabile, precum și pentru construirea de parteneriate și relații de dragoste într-un mod nou, conștientizare a talentelor, negociere și comunicare la un nivel înalt.

Horoscop săptămânal Capricorn 29 noiembrie 2021- 5 decembrie 2021

Potențialul energetic, deși va începe să scadă, totuși pozițiile astrale se vor îmbunătăți, astfel încât veți putea să dezlegați situații dificile și să compensați pierderi din trecut. Veți putea să găsiți o cale de ieșire și să vă adaptați mai ușor și mai rapid la condițiile în schimbare. Toate acestea vor ajuta să vă gestionați singuri, să vă organizați, să puneți ordine în treburile și relațiile cu ceilalți.

Horoscop săptămânal Varsator 

Situația se va mai echilibra, vă veți putea cere în siguranță drepturile, restabili reputația, prezenta o cerere justificată. Orice contact și discuții de planuri cu autoritățile pot aduce mai aproape implementarea planurilor și speranțelor, situația financiară se va îmbunătăți semnificativ, veți putea găsi un loc de muncă nou mai profitabil sau obține o creștere salarială mai bună față de cea precedentă. De asemenea, este posibil să primiți noi comenzi de afaceri profitabile. Perioada vă aduce la un punct culminant destinat unei probleme de familie sau legată de imobile. Unii s-ar putea muta,renova sau interveni pentru a ajuta pe una din rude. Acest lucru va oferi un indiciu important asupra a ceea ce urmează în următorii doi ani, potrivit Horoscop săptămânal 29 noiembrie 2021- 5 decembrie 2021.

Horoscop săptămânal Pesti 

Carieră, dragoste, sănătate și bani- previziunile săptămânii pentru zodia Pești
Situația va începe să se schimbe în bine și, deși mulți dintre voi veți simți o slăbire a energiei, veți putea totuși să vă liniștiți și să privăți în jur pentru a alege cea mai bună cale către stabilitate. Poate un consilier înțelept vă va ajuta să ieșiți din criză, să restabiliți situația financiară, să vă simțiți mai încrezători. Veți fi apoi concentrați pe schimbare, astfel încât să puteți încerca lucruri și proiecte noi, potrivit Horoscop săptămânal 29 noiembrie 2021- 5 decembrie 2021.