Stiri

Horoscop săptămânal 22-28 august 2022. Zodiile care vor trece prin schimbări majore în viața privată

horoscop
Horoscop săptămânal 22-28 august 2022  [Sursa foto: Freepik]
Află horoscopul pentru săptămâna 22-28 august 2022. Iată ce spun astrele!

Săptămâna 22-28 august 2022 aduce noi schimbări pentru multe dintre zodii. Gemenii sunt mai hotărâți ca niciodată să își ducă la bun sfârșit planurile, în timp ce Taurii ar putea trăi o nouă poveste de dragoste. Vedeta acestei săptămâni este Fecioara, care este pregătită să preia ștafeta de la nativii Leu.

Horoscop săptămâna 22-28 august 2022 pentru toate cele 12 Zodii

Berbec

Urmează o săptămână care îi va solicita pe nativii Berbec în plan emoțional. Berbecii vor avea nevoie de câteva zile de liniște, în care să realizeze ce se întâmplă în jurul lor. Nu vă faceți griji, spre finalul săptămânii veți reuși să vă puneți din nou pe picioare.

Taur

A doua jumătate a lunii august va aduce în viața taurilor multe proiecte noi și creative. Veți deveni din ce în ce mai activi în viața de zi cu zi și sunt șanse foarte mari să vă îndrăgostiți sau să aprofundați o relație romantică actuală.

Citeste si: Horoscop 20 august 2022. Zodia care va avea parte de bucurii astăzi! Nici nu s-ar fi așteptat

Gemeni

Pe Gemeni nu îi mai poate opri nimic în această săptămână. Ei sunt mai optimiști și hotărâți ca niciodată șă își termine treburile. Nu o să lăsați nimic să vă distragă din țelul pe care vi l-ați propus.

Rac

Prima jumătate a lunii august a adus multe realizări pe plan profesional pentru Raci. În a doua jumătate a lunii, nativii din zodia Rac vor să se relaxeze total și să petreacă timp alături de cei dragi. Sunt șanse mari să re reconectezi cu cercurile sociale cu care obișnuiau să ieși mereu.

horoscop
Horoscop săptămânal 22-28 august 2022 [Sursa foto: Freepik]

Leu

Leii vor avea parte de o săptămână solicitantă, dar pe care vor reuși să o ducă la sfârșit fără probleme. În aceste zile vă veți fixa pe timpul la locul de muncă, motiv pentru care nu veți avea la fel de mult timp pentru persoanele dragi din viața dumneavoastră.

Fecioară

Sezonul Fecioarelor începe în această săptămână, iar acest lucru se simte și în horoscop. Nativii vor fi în centrul atenției în această săptămână, motiv pentru care astrele preconizează multe ieșiri în oraș cu prietenii sau cu persoana iubită.

Balanță

Balanțele încep să devină sceptice cu persoanele din jurul lor. Este posibil ca în această săptămână mai multe persoane din anturajul vostru să își dea arama pe față. Vei învăța să nu mai ai încredere atât de ușor în oameni.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de o săptămână stresantă, în care vor simte că se pierd pe ei. Ați început să reveniți la niște obiceiuri vechi și toxice, de care încercați să scăpați.

Săgetător

Săgetătorii se vor axa pe sine și pe găsirea liniștii interioare. Sunteți hotărât în ceea ce vă privește, însă aveți dubii în ceea ce îi privește pe oamenii din jurul dumneavoastră. Începeți să credeți că nu mai aveți persoane autentice în jur.

Horoscop
Horoscop săptămânal 22-28 august 2022 [Sursa foto: Pixabay]

Capricorn

Finalul lunii august vine cu multă distracție pentru nativii Capricorn. Vă simțiți în formă maximă și luați decizia de a ieși tot mai des din casă. Spre finalul săptămânii vă simțiți epuizați și decideți să vă luați câteva zile libere.

Vărsător

Vărsătorii vor rămâne neschimbați pe parcursul acestei săptămâni. Ei vor reuși să o înceapă așa cum au terminat-o pe ultima, adică alături de persoanele dragi și într-o formă psihică și fizică de invidiat.

Pești

Peștii simt nevoia să stea mai mult singuri în această săptămână. Ei vor să își stabilească din timp toate planurile și să își elibereze programul de evenimente nesemnificative. Această decizie vă va ajuta mai mult pe plan personal.