• Aiud 95.2
 • Alba-Iulia 99.7
 • Bacău 88.8
 • Bârlad 104.9
 • Bistrița 97.3
 • Botoșani 91.1
 • Brașov 91.9
 • București 88.0
 • Buzău 96.7
 • Câmpeni 96.2
 • Câmpina 88.6
 • Cluj-Napoca 101.5
 • Constanța 96.9
 • Craiova 92.0
 • Focșani 95.3
 • Piatra Neamț 102.3
 • Ploiești 88.3
 • Râșnov 104.5
 • Sibiu 88.4
 • Sinaia 103.6
 • Tg. Mureș 106.4
 • Timișoara 93.9
 • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023: Cea mai bună perioadă pentru aceste zodii

Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023
Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul săptămânal 18 - 24 septembrie 2023 este aici pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă horoscopul săptămânii 18- 24 septembrie 2023! Se anunță o perioadă destul de productivă pentru majoritatea zodiilor, iar nativii pot descoperi o mulțime de oportunități în plan profesional. În această săptămână, mulți nativi vor reuși să realizeze tot ce își propun și vor avea un mare succes. Este momentul în care vor ieși din zona de confort și vor observa că au capacitatea de a se adapta în orice situație, lucru care îi va ajuta să se simtă mult mai puternici și mai încrezători.

Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele săptămâna aceasta!  

Horoscop săptămânal 18- 24 septembrie 2023. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești și recomandări pentru toate   zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi ce ți-au rezervat astrele! 

Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Berbec
Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Berbec[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 18- 24 septembrie 2023. Berbec

Debutul săptămânii îți reamintește de cheltuielile comune cu alții. Este nevoie să achiți facturi, taxe, servicii sau să relaționezi cu instituțiile financiare, fie pentru a te informa, fie pentru a achita datorii vechi. Un prieten te poate sfătui de bine vizavi de segmentul financiar. Dorința de elevare sufletească este la cote mari, astfel că te vei orienta spre activități culturale, demersuri intelectuale și discuții cu oameni erudiți. Planuri de călătorii îndepărtate și de abordare a unor studii pe termen lung.

A doua parte a săptmânii evidențiază relațiile cu șefii și autoritățile. Este posibil să fii în centrul atenției unui grup profesional important.

Citește și: Fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, a împlinit 19 ani. Cum arată Eliza acum

Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Taur
Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Taur[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 18- 24 septembrie 2023. Taur

Astrele spun că în această săptămână, nativii taur își vor concentra energia asupra proiectelor personale.

Ai ocazia să explorezi noi idei și să-ți pui creativitatea în valoare. Fii deschis să înveți din experiențele trecute și să îți pui planurile în acțiune. Spre sfârșitul săptămânii, o întâlnire neașteptată îți poate aduce noi oportunități de colaborare. Zodia taur este predispus la stres și anxietate, care pot afecta starea lor de sănătate mentală. Încearcă să găsești metode de gestionare a stresului care să funcționeze pentru tine, cum ar fi meditația sau exercițiile de respirație.
Acordă  atenție nutriției și asiguraţi-vă că luați suficiente vitamine şi minerale importante. 

Citește și: Lucia Bubulac, în topul femeilor de succes din România. Cu ce se ocupă fosta soție a lui Cătălin Crișan, după divorț

 

Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Gemeni
Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Gemeni[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 18- 24 septembrie 2023. Gemeni

Dai dovadă de multă inspirație și energie în sfera muncii. Reușești să mobilizezi unele lucruri, să finalizezi unele sarcini, ba poate chiar să începi anumite proiecte. Este un moment bun să te bucuri de unele avantaje, beneficii, apar unele conjuncturi favorabile pentru tine care te pot ajuta să avansezi, să te faci remarcat, să ți se îmbunătățească imaginea publică. Fii atent la propunerile care vin spre tine, la ce promisiuni ți se fac, la ce tentații apar.

Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Rac
Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Rac[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 18- 24 septembrie 2023. Rac

Astrologii spun că zodia rac în această săptămână, acordă timp reflecție și introspecție. Este momentul să te gândești la obiectivele tale pe termen lung și la modul în care îți gestionezi resursele. Ai grijă la comunicarea cu cei din jur, pentru a evita neînțelegerile. În weekend, concentrează-te pe relaxare și hobby-uri care te încântă. Săptămâna aceasta, este important ca zodia rac să fie atentă la nevoile corpului lor. Îți poți pune energia în mișcare, dar trebuie să ai grijă să nu exagerezi și să îți asculți corpul atunci când simți nevoia de odihnă.

Citește și: Boris Becker lansează acuzații grave după suspendarea Simonei Halep ”Există mai multe oi negre”

 

Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Leu
Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Leu[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 18- 24 septembrie 2023. Leu

În prima parte a săptămânii s-ar putea să apeși cumva prea tare pe accelerație, să insiști să fie făcute lucrurile cât mai repede, neapărat în stilul tău, iar aici pot apărea și mici scântei, mici fisuri, mici greșeli. Ar fi bine să nu ignori semnele venite din sfera vieții interioare, să nu-ți neglijezi trăirile, emoțiile, sentimentele. În partea a doua a acestei perioade s-ar putea să te simți mai obosit, să fie nevoie să schimbi dinamica, să modifici ceva din agenda ta.

Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Fecioară 
Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Fecioară [Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Top 10 cele mai frumoase mesaje de ”La mulți ani” pentru prieteni și familie

Horoscop săptămânal 18- 24 septembrie 2023. Fecioară 

Ești foarte solicitat acasă, alături de membrii familiei. Se pare că vor reveni în discuție chestiuni privitoare la moșteniri, la obiecte de patrimoniu sau legate de modul de administrare a unei afaceri de familie. Se recomandă prudență și discernământ, pentru că unii membrii sau unele rude vor depune eforturi să-și atingă numai obiectivele personale. Treburi gospodărești, reparații curente, vânzări, achiziționări de bunuri valoroase. Relațiile sentimentale sunt dinamice, fiind momente bune pentru a stabili planuri comune și pentru a te recrea alături de cei dragi. Sănătatea este vulnerabilă în partea a doua săptămânii.

Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Balanță 
Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Balanță [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 18- 24 septembrie 2023. Balanță 

O săptămână dinamică, interesantă, cu multe drumuri pe distanțe scurte și cu dialoguri de anvergură. Forfota din preajmă te poate obosi mult, de aceea selectează prioritățile și evită flecărelile. Este posibil să fii nevoit a te înscrie la un curs de perfecționare profesională sau să reiei o secvență de învățare care a rămas fie nefinalizată, fie trebuie luată de la capăt. În orice situație te vei afla vei reuși să te descurci foarte bine, obținând chiar și aprecierile celorlalți. A doua parte a sătpătămânii va evidenția relațiile familiale și treburile gospodărești. Distracții, aventuri, hobby-uri.

Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Scorpion
Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Scorpion[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 18- 24 septembrie 2023. Scorpion

Relațiile zodiei scorpion sunt în centrul atenției în această săptămână. Comunicarea sinceră și deschisă cu cei dragi poate rezolva neînțelegeri și poate întări legăturile. În plan profesional, fii atent la detalii și fii pregătit să rezolvi probleme neașteptate. Găsește echilibrul între munca ta și timpul petrecut alături de cei dragi. În această săptămână, ar fi bine ca zodia scorpion să fie atentă la dieta lor și să încerce să facă alegeri alimentare sănătoase.  

Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Săgetător
Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Săgetător[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 18- 24 septembrie 2023. Săgetător 

Este o mare provocare să-ți intre cineva în voie în prima parte a săptămânii. Stările de spirit ți se schimbă frecvent, astfel că și ție îți este dificil să menții un ritm constant atât în relații, cât și în treburile cotidiene. Mentalitatea ta este în continuă schimbare și de aici apar tot soiul de revizuiri ale deciziilor anterioare, răzgândiri privitoare la chestiunile domestice și la relațiile familiale. Implică-te serios în ceea ce ai de făcut. Primești bani, probabil salariul, dar și cadouri sau favoruri dinspre locul de muncă. Cheltuieli importante pe cele necesare traiului cotidian. Prieteni de nădejde în preajma ta.

Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Capricorn
Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Capricorn[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 18- 24 septembrie 2023. Capricorn

Pentru zodia capricorn, această săptămână este ca un film noir misterios și captivant. Intuiția ta ascuțită te ajută să descoperi secrete și înțelesuri ascunse. Îmbrățișează schimbarea și lasă trecutul să se dizolve în uitare. Ești o forță puternică și hotărâtă, așa că folosește-ți resursele interioare pentru a te ridica deasupra oricărei provocări. Cu pasiunea și tenacitatea ta, poți obține tot ceea ce îți propui. Sănătatea zodiei capricorn poate fi un subiect important în această săptămână. Ar fi bine să îți faci un program regulat de exerciții fizice și să îți faci timp pentru a te relaxa. Este important să ai grijă de alimentația ta și să nu te îndulci prea mult.

Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Vărsător 
Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Vărsător [Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Muzeul de Artă Recentă București: Ce lucrări vor fi expuse în următoarea perioadă?

Horoscop săptămânal 18- 24 septembrie 2023. Vărsător 

Ești foarte implicat în activitățile de la serviciu, dar în cele de anvergură în care ochii și urechile celorlalți sunt numai la tine. Și totuși există amănunte care te necăjesc vizavi de statutul tău socio-profesional și de imaginea pe care o au ceilalți despre tine. Fii prudent, evită discuțiile contradictorii și susține-ți opiniile și planurile cu fermitate. Până la urmă totul se desfășoară în favoarea ta, iar dovezile în acest sens vor apărea discret. Prietenii și susținătorii de la locul de muncă îți oferă idei bune pentru îmbunătățirea veniturilor și poate chiar apar propuneri de colaborare. Discerne atent sfaturile primite!

Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Pești
Horoscop săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Pești[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 18- 24 septembrie 2023. Pești 

În această săptămână ai unele lecții de învățat, unele răspunsuri de oferit, unele polițe de plătit. Ceva a rămas restant și e nevoie să fie clarificat. Simți că ai de calmat unele furtuni, unele situații mai agitate. Simți că pentru a rezolva anumite chestiuni trebuia să treci prin aceste evenimente, să fie mai tulburi lucrurile, ca să se cearnă, să se filtreze, să evoluezi. Te trezești cumva la realitate, descoperi unele adevăruri.

Acestea au fost previziunile astrale. Dacă vreți să aflați mai multe informații despre ce îți rezervă astrele în următoarele zile, puteți accesa site-ul  radioimpuls.ro.