• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 12-19 septembrie 2022. Ce nativi vor trece printr-o suferință

horoscop
Horoscop săptămânal 12-19 septembrie 2022 [Sursa foto: Pexels ]
Horoscop săptămânal 12-19 septembrie 2022. Iată ce îți rezervă astrele pentru această săptămână.

Horoscop săptămânal 12-19 septembrie 2022. Astrele anunță o săptămână plină de surprize pentru nativii din zodia Rac și Capricorn, iar veștile bune își vor face simțită prezența. Gemenii se află într-o ipostază vulnerabilă, fiind afectați de o pierdere pe plan personal sau profesional.

Citeste si: Horoscop zilnic 13 septembrie 2022. Berbecii primesc bani, iar Peștii pot face o călătorie în scop de afaceri

Horoscop săptămânal 12-19 septembrie 2022. Previziuni pentru cele 12 Zodii 

Mercur retrograd a început vinerea trecută și în această săptămână continuăm să simțim efectul său în domeniile comunicării, călătoriilor, tehnologiei și relațiilor. Săptămâna începe puternic cu Luna în Berbec, care adaugă energie agresivă pe tot parcursul săptămânii. S-ar putea să aplicăm aceste energii vieților noastre amoroase sau locurilor noastre de muncă și când spunem cuvântul „agresiv” nu este neapărat un lucru rău, dar poate fi o oportunitate de a prospera într-un domeniu al vieții noastre.

Dar o Lună Berbec în timpul retrogradului lui Mercur necesită răbdare și discreție suplimentare. Aceasta este o săptămână grozavă pentru a înțelege când să plecați, ceea ce este un dar în sine. Iată ce au rezervat astrele pentru săptămâna 12 -19 septembrie 2022. 

Berbec

Berbecii se află într-o situație dificilă în această săptămână. Ei încep să fie urmăriți de trecut și spre finalul săptămânii este posibil să intrați în contact cu anumite persoane cu care aveți treburi neterminate.

Există un singur lucru care stă în calea succesului în această săptămână și este faptul că viața personală nu merge la fel de bine pe cât a fost planificată și începi nu te mai simți tocmai bine alături de partenerul tău de viață.  Asta nu ar trebui să se întâmple și, totuși, iată-te, simțindu-te tras înapoi de cineva despre care crezi că ar trebui să te susțină. Viața ta amoroasă este ceea ce te deranjează cel mai mult și nu vei face nimic important până nu te descurci cu asta.

horoscop
Horoscop săptămânal 12-19 septembrie 2022 [Sursa foto: Pixabay ]

Taur

Taurii vor avea parte de o săptămână în care se îndoiesc de oamenii din jurul lor. Realizați că unii dintre prietenii voștri nu mai sunt la fel ca înainte, însă trebuie să fiți și voi alături de ei, așa cum și ei au fost acolo lângă voi. Singurul lucru de care nu v-ați dori sau nu aveați nevoie a fost mai multă muncă și veți vedea că veți avea foarte de mult de muncă în această săptămână.

Totul ține de sentimentul de a fi suprasolicitat. Sunteți obosiți, dar resemnați.

Citeste si: Horoscop octombrie 2022: Zodiile care au parte de o lună de vis

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni vor trece printr-o suferință. O să vă simțiți lipsiți de energie, fiind vorba fie despre o pierdere pe plan personal, fie pe plan profesional. Important este să nu uitați că după acest moment dificil va veni și un motiv pentru care să zâmbiți din nou. Aproape că se simte ca și cum cineva te-a pus sub un fel de vrajă de lene săptămâna aceasta, Gemeni, pentru că nu ești capabil să faci mare lucru. 

Rac

Săptămâna Racilor este una plină de surprize plăcute. Cele mai multe vești bune vor veni de la locul de muncă, unde este posibil să primiți o primă, o mărire de salariu sau poate chiar o ofertă cu privire la o vizită în străinătate.

Leu

Leii își doresc să se axeze pe ei în această săptămână. Ați trecut prin niște zile pline de stres, anxietate și momente dificile. Cu toate acestea, reușiți să depășiți tot ce v-ați propus și acum vă axați strict pe sănătatea voastră. Săptămâna aceasta, veți răni pe cineva drag. Știți și voi asta și, de dragul lor, rămâneți calmi și în propria lume. 

horoscop
Previziuni astrale pentru săptămâna 12-19 septembrie 2022 [Sursa foto: Pexels ]

Fecioară

Fecioarele se vor axa mai mult pe persoanele din jur decât pe ei, dar asta nu este un lucru rău. Cineva apropiat trece print-ro perioadă dificilă și hotărâți să îi fiți alături în această săptămână.

Balanță

Balanțele vor trece la un pas următor în viața lor profesională, dar și socială. Sunteți pregătiți să încercați lucruri noi, să ieși în noi locuri sau restaurante, dar cel mai important, sunteți pregătiți să vă interesați de un nou loc de muncă.

Scorpion

Scorpionii vor mai multe zile tensionate la locul de muncă, dar și cu partenerul de viață. Totul se va rezolva dacă nu vă dați bătuți. O să consumați mult timp și energie pe rezolvarea unor probleme neașteptate din viața voastră.

Săgetător

Săgetătorii se vor lovi de plictiseala rutinei în această săptămână. Deja simțiți că aceleași zile se repetă și vreți să ieșiți din cotidian. După mai multe zile de muncă o să luați decizia ca weekendul să îl petreceți undeva alături de cei dragi.

Capricorn

Capricornii vor avea parte de vești bune în această săptămână. Astrele preconizează vești bune din punct de vedere financiar sau poate chiar noi oferte de muncă promițătoare.

Vărsător

Acești nativi nu se simt în largul lor din punct de vedere financiar. Este posibil ca în această săptămână să mai „strângeți cureaua la pantaloni” pentru a putea economisi bani. Veștile bune sunt că această perioadă nu va ține mult.

Citeste si: Horoscop chinezesc 2023. Anul Iepurelui pregătește multe surprize

Pești

Peștii vor intra din nou în contact cu o persoană din trecut. Chiar dacă v-ați promis că nu o să iertați niciodată această persoană, în această săptămână realizați că v-ați maturizat și nu vreți să păstrați ranchiună pentru nimeni.