Stiri

Horoscop octombrie 2022: Zodiile care au parte de o lună de vis

Horoscop octombrie 2022: Zodiile care au parte de o lună de vis
[Sursa foto: Facebook ]
Iată care sunt previziunile astrale pentru octombrie 2022 şi care sunt zodiile cu un horoscop perfect în această lună!

Horoscopul lunii octombrie vine cu veşti bune pentru aproape toate zodiile. Previziunile astrale spun că urmează o lună cu stabilitate, după o lună septembrie agitată şi cu probleme.

Începe sezonul Balanței, Mercur e în Fecioară și Primul sfert de Lună în Scorpion. Vom trece peste câteva momente importante pentru fiecare semn al Zodiacului și vom aduce o atenție asupra tranzitelor care ne vor influența și ne vor afecta pe parcursul lunii.

Citeste si: Horoscop zilnic, 4 octombrie 2022! O zi excelentă pentru Fecioare

Mercur intră în Fecioară. Ce semnifică asta?! 

De la bun început, deschidem cu Mercur mergând direct, în Fecioară. Tocmai am ieșit dintr-un retrograd de o lună și ar trebui să ne pară destul de evident când, dintr-o dată, comunicările devin din nou ușoare. În ceea ce privește evenimentele majore, avem și Pluto care merge direct, în zodia Capricornului, împreună cu Mercur care intră în Balanță pe 10 Octombrie. În ceea ce privește tranzitele mari, trebuie să luăm în considerare faptul că vom intra în sezonul Scorpion pe 23, care coincide cu Venus în Scorpion și Saturn merge direct în aceeași zi. Avem și un Marte retrograd pe 30, precum și Jupiter retrograd în Pești pe 28. Este de așteptat, deoarece acesta este sezonul pentru relaxare... dar mai întâi, petrecem! 

Horoscopul lunii octombrie 2022

Berbec

Luna octombrie va fi foarte bună pentru persoanele născute în zodia Berbec. Creativitatea este punctul lor forte în această lună, în care şi viaţa de cuplu se poate îmbunătăţi. Nu ezitaţi să vă surpindeţi plăcut partenerul, va aduce multe beneficii. Octombrie îi va face să se simtă extrem de productivi, dar cu acest tip de productivitate energetică, va veni un moment în care pur și simplu nu o mai poți face. Ești întotdeauna pregătit, dispus și capabil să vină cu bunurile, dar există ceva în această lună care te va face să te înfrunți în oglindă și ceea ce vei vedea este pe cineva care are serios nevoie de timp liber.

Taur

În luna octombrie vei avea multe oportunităţi de a lega prietenii noi sau chiar de a intra într-o relaţie. Te vei simţi în largul tău în această perioadă, în care le vei demonstra celor din jurul tău că eşti o persoană carismatică. Octombrie îți face să cheltuiești mulți bani- bani pe care nu îi ai neapărat. Dar asta te va opri? Nu, și asta pentru că vezi căi în jurul tuturor. Nu vezi banii ca obstacolul tău în acest timp, dar ca lucru pe care trebuie să-l faci pentru a-ți realiza visele. 

Visezi mare și o faci cu prietenii; nu ești niciodată singur și asta te face fericit. Octombrie te face să strălucești la întregul tău potențial. Nimic nu-ți iese în cale în acest timp.

Horoscop octombrie 2022: Zodiile care au parte de o lună de vis

Gemeni

Pentru Gemeni, luna octombrie este perfectă pentru a-şi seta obiectivele pentru viitor şi pentru a lua decizii, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. De asemenea, creativitatea şi răbdarea vor fi atuurile Gemenilor, care vor reuşi în această lună să termine proiectele la care lucrau înainte. În sfârșit simți că ai atât curajul de a te confrunta cu cineva din viața ta și vei face exact asta. Scopul este pentru propriul tău simț al „ceea ce este corect”. Crezi că ai fost tratat rău de cineva și este nevoie să ajungi la jumătatea lunii octombrie înainte de a vorbi.

Și, odată ce vei începe să spui ce te deranjează, nu te vei mai putea opri. Îți vei da seama că este într-adevăr o idee bună să scapi de oamenii care se îndoiesc de tine. Îți va plăcea senzația de putere și încredere în tine.

Rac

Deși, de obicei, evitați să cunoașteți oameni noi, în luna octombrie vă veți bucura de compania oamenilor și vă veți putea înțelege cu ușurință cu oricine. De asemenea, veţi avea mereu argumentele la voi, dar şi glumele. Se anunţă o perioadă foarte bună pe plan social.

Ei bine, se pare că în sfârșit veți stabili acel scor în luna octombrie. Ai căzut într-un tipar de a accepta ceea ce este sub tine și abia acum, pe măsură ce planetele sunt aliniate corect, îți dai seama că, NU, nu trebuie să faci ceea ce spune „aceea” persoană.  Ai tot dreptul din lume să te ridici și să-ți trăiești viața în felul tău. Ești pe drumul cel bun pentru a deveni un individ sănătos și puternic, Rac.

Leu

Vei avea o lună caracterizată prin voie bună şi idei groave. Pentru Lei, luna octombrie vine şi cu împliniri pe plan sentimental, dar şi pe plan profesional, unde veţi avea şansa să vă specializaţi. S-ar putea să te trezești cufundat în proiecte creative mult mai mult decât în orice lucru care necesită alți oameni, în luna octombrie. Ți-ai învățat lecția; oamenii îți ies în cale și, deși apelezi la ei pentru dragoste și afecțiune, de cele mai multe ori ajungi să dorești să scapi de ei.

Octombrie te pune în legătură cu ceea ce simți cu adevărat despre rasa umană: nu îți place de ei, totuși, încă te poți descurca pentru că te iubești și te adori suficient de mult pentru a compensa răul făcut.

Fecioară

În luna octombrie este o perioadă bună pentru a încheia proiecte şi pentru a găsi răspuns la întrebările pe care vi le-ţi pus în ultima vreme. Este o perioadă în care singurătatea vă poate face bine, dacă găsiţi rezolvar pentru problemele voastre. Vei avea parte de momente bune în această lună, Fecioară, deoarece poți capta lumina reflectoarelor și atenția prietenilor. Chiar nu ceri mult; doar un mic compliment ici sau colo.

Nu vrei să devii Regina Lumii, ci doar lumina ochilor cuiva și poți fi sigur că oamenii din viața ta te iubesc. Octombrie scoate la iveală dragoste și comunicare bună și vei putea împărtăși atât de multe momente bune cu oamenii pe care îi iubești.

Citeste si: Horoscop chinezesc 2023. Anul Iepurelui pregătește multe surprize

Horoscop octombrie 2022: Zodiile care au parte de o lună de vis

Balanţă

În luna octombrie, îţi vei găsi liniştea interioară şi te vei preocupa mai mult de sănătate. Activităţile în aer liber te vor face să te simţi mult mai bine, la fel şi activităţile artistice, precum pictura şi dansul. S-ar putea să ajungi să petreci cea mai mare parte a lunii octombrie singur, ceea ce te mulțumește. Te-ai putea plasa cu ușurință în situații sociale pentru că, datorită lui Mercury direct, simți că ai foarte multe de oferit, în materie de sfaturi și cunoștințe. Nu ai avut niciodată mare nevoie de companie, iar luna aceasta te va face să petreci multe ore plăcute pe cont propriu, trăindu-ți viața, în felul tău.

Scorpion

Cea mai mare calitate a Scorpionilor în luna octombrie va fi abilitatea excelentă de a comunica. Vei înţelege mult mai bine problemele prietenilor şi apropiaţilor, datorită faptului că sunteţi o persoană calmă şi plină de empatie. Chiar simți acea atmosferă de „sfârșit de an” și, într-un fel, scoate la iveală copilul din tine. Vrei să cheltuiești bani ca și cum ar fi apă și vrei să te răsfeți cu toate micile plăceri amețitoare pe care ți le poți permite.

Nu ai chef să fii adult în octombrie 2022 și, deși nu prea ai de ales în această chestiune, vei putea totuși să găsești timp să petreci, să te distrezi, și mergeți la cumpărături cu prietenii (și pe cont propriu!) și sustrageți-vă responsabilitățile cât mai bine.

Săgetător

Vei fi foarte atent la detalii în această perioadă, aşa că sunt şanse foarte mari să faci schimbări în amenajarea locuinţei. Este o perioadă foarte bună şi pentru a face modificări în garderobă. Pe plan sentimental, îţi vei da mai mai mult silinţa pentru a reaprinde pasiunea. Ești pe cale să-ți arunci întreaga ființă în creativitate, dar există un lucru pe care trebuie să-l știi dinainte: vei fi rupt între actul creativ și proiecția complimentelor pe care crezi că le vei primi pentru lucrările tale. 

Capricorn

Îţi vei găsi liniştea interioară în natură, pentru că vei avea nevoie să îţi limpezeşti gândurile şi să te eliberezi de stres. În luna octombrie, Capricornii vor prefera singurătatea, dar sunt şanse foarte mari să vă faceţi preieteni noi sau să intraţi într-o relaţie. În această lună vei întâlni pe cineva nou, Capricorn, iar persoana pe care o întâlnești nu este cea pe care te așteptai să o întâlnești în acest moment al vieții tale. Ne uităm la o nouă iubire, un interes romantic care te va doborî cu siguranță. 

Vărsător

Trebuie să fiţi foarte precaut la locul de muncă, pentru că superiorul ierarfic ar putea să vă pună beţe în roate. În această perioadă este recomandat să te axezi pe tine şi să meditezi mai mult. Chiar dacă este plăcut să fii în siguranță și nu într-o criză financiară, s-ar putea să înveți că banii nu-ți pot aduce fericirea, indiferent pe ce cheltuiești banii. Luna aceasta vă va aduce o verificare a realității: timpul trece pe lângă tine. 

Peşti

În luna octombrie, persoanele născute în zodia Peşti vor avea destul de multe greutăţi şi nu vor fi întotdeauna stăpâne pe situaţie. De multe ori vă veţi simţi fără speranţă, iar furia vă va cuprinde. Încercaţi să faceţi mai mult sport, pentru a vă elibera de stres.