Stiri

Horoscop 7 august 2022: Luna în fază de semilună. Cum vor fi zodiile afectate

Horoscop 7 august 2022
Horoscop 7 august 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscop 7 august 2022: Verifică horoscopul zilnic şi vezi ce ţi-au rezervat astrele!

Horoscopul tău zilnic pentru 7 august 2022 este aici cu o prognoză astrologică pentru toate semnele zodiacale pentru ziua de luni. Pregătește-te să începi a opta lună a anului așa cum merită și descoperi care sunt predicțiile horoscopului pentru ziua de 7 august 2022. 

Berbec

Surprizele și știrile pot veni în viața ta și vor aduce noi oportunități de care vei ști să profiti.

Luna în faza ei de semiluna te ajută să rezolvi problemele în așteptare și te vei simți liber să pariezi puternic pe tine. În dragoste, s-ar putea să ai senzația că totul merge mai încet decât ți-ai dori. Stăpânește-ți nerăbdarea.

Citeste si: 5 august 2022. Ziua internațională a Berii. Cum a luat naștere această zi?

Horoscop 7 august 2022
Horoscop 7 august 2022[Sursa foto: PixaBay]

Taur

Ultimul trimestru vă poate reduce energia și vă poate scoate la iveală nesiguranța. Cu toate acestea, energia sa de reînnoire poate aduce și o gură de aer proaspăt în viața ta și te poate împinge să începi ceva nou, care este pozitiv pentru tine. Aspectele bune ale lui Venus favorizează dragostea și te ajută să calmezi acele furtuni interioare care îți destabilizează viața.

Gemeni

Energia primului trimestru te ajută să elimini din viața ta tot ceea ce nu mai merită. Este vorba de a părăsi spațiul vital pentru ca noul să intre, ceea ce îți va modela noua viață. În zilele 2, 3 și 4, Luna te încurajează să ai încredere în tine și să faci mișcare pentru a obține ceea ce îți dorești. Îți va fi greu să-ți arăți emoțiile, poate de teamă că alții nu te vor înțelege.

Rac

Pot apărea evenimente neprevăzute care vor necesita toată intuiția, viclenia și diplomația ta pentru a le rezolva. O confruntare directă cu cei care vor să-ți creeze probleme nu este convenabilă pentru tine, așa că pune-ți în joc abilitățile pentru a o realiza și atenua tensiunile.

Leu

Soarele și planeta Mercur atrag norocul în viața ta și îți fac mintea limpede și strălucitoare, astfel încât să poți acționa cu înțelepciune. Este un moment bun să te dedici mai mult celor dragi, să cultivi relații și afecțiune cu familia și cu prietenii tăi obișnuiți. Primul trimestru vă încurajează să curățați trecutul și să vă entuziasmați de prezent.

Citeste si: Horoscop zilnic 6 august 2022. Zodiile care își fac planuri de vacanță

Fecioară

Săptămâna aceasta ai o putere de seducție care atrage ca un magnet și vei fi de neoprit, este un moment optim pentru ca unele din visele tale să devină realitate și să trezească noi sentimente. Ai încredere în tine și în capacitatea ta de a realiza ceea ce ți-ai propus pentru că încrederea te va face să reușești.

Balanță

Cu Luna în faza primului trimestru, pot fi declanșate schimbări care pot fi puțin deconcertante, mai ales la început, dar mintea ta va fi mai alertă ca niciodată și vei ști să profiti la maximum de circumstanțe. În dragoste, vei fi foarte conciliant și vei acorda mai multă atenție la ceea ce te unește decât la ceea ce te desparte. S-ar putea să ai parte de caștiguri pe plan financiar.

Scorpion

Nu acordați atenție comentariilor negative care nu fac decât să vă destabilizați și mergeți mai departe cu inițiativele voastre pentru că vă pot oferi rezultate foarte favorabile. O relație sau o problemă din trecut poate reveni în viața ta și va trebui să te decizi dacă vrei să o reiei sau să întorci pagina. Intuiția te va ghida să alegi ceea ce ți se potrivește cel mai bine. Urmează-ți instinctul.

Horoscop 7 august 2022
Horoscop 7 august 2022[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Energia astrală pozitivă pe care o primești te face să te simți puternic, în siguranță, capabil de orice. Te vei elibera de legăturile care îți condiționau viața și te vei conecta cu o forță interioară care te va conduce să muți munții. Vei fi foarte deschis și accesibil și vei avea un dar special pentru a relaționa și a cunoaște oameni noi.

Capricorn

Vei lua lucrurile cu calm, evitând să iei decizii pripite, dar cu o determinare și voință atât de puternică încât îți va fi greu să nu realizezi ceea ce ți-ai propus. Cu Venus foarte prezent în viața ta este un moment propice pentru a face schimbări în dragoste și pentru a-ți stabili prioritățile. Vei acționa cu curaj.

Vărsător

Planeta Jupiter este o energie foarte benefică care te face să fii fericit. Vei avea capacitatea de a te adapta circumstanțelor și de a te simți mulțumit de ceea ce faci.

Horoscop 7 august 2022
Horoscop 7 august 2022[Sursa foto: PixaBay]

Pești

Este posibil să ai un șoc care îți ia liniștea sufletească. Profită dacă ești în vacanță pentru a te relaxa și a scăpa de responsabilități și tensiuni. Energia primului trimestru poate declanșa schimbări care aduc provocări noi în viața ta. Originalitatea va fi unul dintre punctele tale forte în relațiile cu ceilalți.