Stiri

Horoscop 12 mai 2022: Veşti importante pentru aceste zodii

Horoscop 12 mai 2022
Horoscop 12 mai 2022
Horoscop 12 mai 2022: Află predicțiile astrale pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Horoscop 12 mai 2022. Iată horoscopul zilei de joi, 12 mai 2022! Capricornii, Gemenii și Taurii sunt afectați de Mercur în retrograd. Urmează o zi de foc! Aveți grijă la impulsivitate, puteți spune la nervi lucruri sau lua decizii pe care mai târziu să le regretați.

Berbec

Nativii din zodia Berbec vor avea probleme în această perioadă, nu se vor face înțeleși foarte ușor și trebuie să își reevalueze felul în care comunică în permanență cu cei dragi.

Astrele te sfătuiesc să eviți să semnezi acte importante și să închei proiecte costisitoare. Cu Jupiter în zodia ta, te bucuri de mai multă poftă de viață, de energie, putere interioară și voință să-ți atingi obiectivele.

Horoscop 12 mai 2022
Horoscop 12 mai 2022

Taur

Pentru nativul din zodia Taur, săptămâna 9 – 15 aduce câteva vești neplăcute. Ești nevoit să îți reevaluezi câștigurile financiare și să începi să strângi bani, pentru că nu stai bine la capitolul economii. S-ar putea să te confrunți cu probleme minore de sănătate, deoarece traversezi o perioadă aglomerată și agitată. Cel mai bine ar fi să te relaxezi și să te odihnești corespunzător. Încerci să iei noi decizii și să te îndepărtezi de tot ce este toxic în viața ta.

Gemeni

Zodia Gemeni este guvernată de Mercur, iar acum când planeta retrogradează chiar în zodia ta, te poți aștepta la o perioadă plină de provocări, un carusel de emoții și multe reevaluări ale vieții personale.

Citeste si: Taxa de pod Fetesti 2022: Cum poţi să plăteşti online sau prin SMS?

Horoscop 12 mai 2022
Horoscop 12 mai 2022

Rac

Nativul din zodia Rac trebuie să fie mai atent la relațiile cu prietenii din această perioadă. Nu te mai victimiza și acceptă realitate așa cum este ea.

Treci printr-o perioadă delicată, poate te-ai certat cu partenerul de viață sau ai probleme în familie. Cu toate astea, trebuie să vorbești și să te descarci, ca să te simți mai bine. Nu lăsa probleme să îți creeze anumite frustrări.

Leu

Nativul din zodia Leu își va reevalua relațiile de prietenie și legăturile profesionale pe care le-a format în ultimele luni. Săptămâna aceasta este ideală pentru ca tu să începi un curs de specializare. Nu e târziu să te înscrii la facultate sau la anumite cursuri pe care vrei să le urmezi. Manifești o curiozitate pentru evoluție personală, spirituală sau profesională.

Fecioară

În retrogradarea sa, Mercur, guvernatorul tău, îți cere să-ți reevaluezi situația profesională și nu este exclus ca unii nativi să-și dorească o schimbare în carieră. Jupiter îți poate aduce creșteri financiare prin asocierea cu alții. Poate cresc veniturile partenerului.Sunt susținuți nativii care își doresc să obțină un credit.

Balanță

Mercur retrograd îți cere să-ți reanalizezi principiile de viață și credințele și să vezi cu ce mergi mai departe și ce lași în urmă. Unii nativi pot relua un curs. Jupiter va intra în sectorul relațiilor tale și îți va aduce curajul să faci o schimbare. Poate fi vorba de o căsătorie, de o nouă relație sau de un divorț.

Citeste si: Irina Rimes, despre povestea piesei „Nu știi tu să fii bărbat”: „Se purta urât cu mine, foarte urât”

Horoscop 12 mai 2022
Horoscop 12 mai 2022

Scorpion

Cu Mercur retrograd pot ieși la suprafață secrete în cuplu sau este vorba de dialoguri în urma cărora se reorganizează bugetul comun. Evită să faci asocieri și investiții. Jupiter îți aduce șanse de progres la locul de muncă, poate chiar un job extra, însă și tendința de a prelua prea multe sarcini. Va trebui să fii responsabil cu sănătatea ta și să nu faci excese.

Săgetător

Mercur va retrograda în sectorul relațiilor tale și poate aduce tensiuni în cuplu și reevaluarea conexiunii cu partenerul. Ai nevoie să-ți revizuiești modul în care comunici cu ceilalți. Pe de altă parte,Jupiter, guvernatorul tău, îți aducem multă energie, chef de viață și poftă de distracție. Ai grijă la tendința de flirt și aventură și nu face excese.

Capricorn

Cu Mercur retrograd crește nivelul de stres la locul de muncă și va fi nevoie să-ți reorganizezi programul și să-ți reevaluezi sarcinile. Este, dea semenea, nevoie de o schimbare în stilul de viață adoptat. Jupiter îți va aduce o îmbunătățire a relației cu familia, poate o mutare, un credit imobiliar sau dorința de a îți construi un cămin.

Vărsător

Mercur retrograd îți cere reevaluarea vieții sentimentale. S-ar putea să nu fii sigur pe sentimentele tale sau să ai îndoieli în privința sentimentelor partenerului. Cu Jupiter în Berbec vei vorbi mai mult decât de obicei, vei simți nevoia să înveți lucruri noi și vei fi mai dornic de plimbări.

Pești

Mercur retrograd poate aduce tensiuni în familie și neînțelegeri cu partenerul, chiar probleme cu actele unei case. În schimb, te bucuri de intrarea lui Jupiter în sectorul financiar, aspect care îți va aduce oportunități să-ți crești veniturile sau să rezolvi o problemă cu banii.