Lansări muzicale

Holy Molly și Tata Vlad au lansat videoclipul piesei „Plouă”: „Totul e din suflet și fără filtru”

Holy Molly și Tata Vlad au lansat videoclipul piesei „Plouă”
Holy Molly [Sursa foto: Captură YouTube]
Holy Molly și Tata Vlad au revenit în atenția fanilor cu videoclipul oficial al piesei „Plouă”. Dacă nu l-ai văzut, îi poți da play aici!

Piesa „Pliă” a fost compusă în unul din camp-urile de creație Global Records de către Florian Rus, Holy Molly, Alex Cotoi și Alexandru Radu (Chopin), în timp ce Tata Vlad și-a scris și înregistrat strofa în studioul său.În ceea ce privește videoclipul, acesta a fost realizat de Isabella Szanto și filmat în Barcelona.

Citeste si: Holy Molly, dezvăluiri sincere despre pasiunea pentru actorie la Invitatul de 12: „Actoria a fost experiență, dar nu m-am mai lăsat”

„"Plouă" este prima mea piesă în română după ani de zile. Cumva simt că mă întorc acasă, unde totul e din suflet și fără filtru. Și ce modalitate mai bună de a-ți face debutul decât alături de cel mai titrat rapper din România? Colaborarea cu Tata Vlad este o onoare. Este un om minunat, un artist complet care s-a dedicat acestui proiect întru totul și pentru asta îi sunt veșnic recunoscătoare", a declarat Holy Molly.

Holy Molly și Tata Vlad au lansat videoclipul piesei „Plouă”
Holy Molly și Tata Vlad[Sursa foto: Captură YouTube]

„Prima mea piesă de dragoste și asta cred că spune multe. O artistă în adevăratul sens al cuvântului și o echipă de nota 11 în spatele nostru au dus la o piesă și un clip foarte speciale pentru mine, și sper că și pentru fanii de muzică din România. Mulțumesc Holy Molly și Global Records pentru apel!", a spus Tata Vlad.

Videoclip: Holy Molly x Tata Vlad- Plouă