Stiri mondene

Henry Cavill renunță la rolul lui Superman: ”Această veste nu este cea mai ușoară, dar asta este viața”. Motivul invocat de celebrul actor

Henry Cavill nu îl va mai juca pe Superman
Henry Cavill nu îl va mai juca pe Superman [Sursa foto: Instagram]
Motivul pentru care Henry Cavill nu îl va mai juca pe Superman în următorul film al seriei. Mesajul transmis de actorul britanic.

Actorul Henry Cavill a postat, miercuri, un mesaj pe Instagram în care anunţă că nu va mai interpreta rolul lui Superman în următorul film al francizei. În postarea sa, actorul în vârstă de 39 de ani a explicat că această decizie a fost luată în timpul unei întâlniri cu cineastul James Gunn şi producătorul de film Peter Safran, care au fost numiți co-președinți şi directori generali ai DC Studios în octombrie.

Henry Cavill renunță la rolul lui Superman
Henry Cavill renunță la rolul lui Superman[Sursa foto: Instagram]

„Tocmai am avut o întâlnire cu James Gunn și Peter Safran și trebuie să vă dau o veste tristă, prieteni. Până la urmă nu mă voi întoarce în rolul lui Superman. După ce studioul mi-a spus să-mi anunț oficial revenirea în octombrie, înainte de angajarea lor [Gunn și Safran], această veste nu este cea mai ușoară, dar asta este viața. James și Peter au un univers de construit.

Le doresc lor și tuturor celor implicați în noul univers mult noroc"
, este o parte din mesajul transmis de Henry Cavill.

Henry Cavill renunță la rolul lui Superman
Henry Cavill renunță la rolul lui Superman[Sursa foto: Instagram]

Superman fără Henry Cavill

Deși este conștient că fanilor le va părea rău, acesta susține că Superman încă trăiește, iar experiența de care a avut o parte nu o va uita niciodată.

Citește și: The Witcher. Motivul pentru care Henry Cavill nu va mai face parte din producție. Cine va fi în locul lui

“Rândul meu de a purta pelerina a trecut, dar ceea ce reprezintă Superman nu va trece niciodată. A fost o călătorie distractivă cu voi toți, înainte și în sus “, a mai completat celebrul actor.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Henry Cavill (@henrycavill)

Fanii au fost surprinși de acest anunț trist în contextul în care Cavill îi asigurase în luna octombrie că va îmbrăca din nou costumul lui Superman. Mai mult, actorul a avut chiar şi o scurtă apariţie ca Superman la finalul filmului "Black Adam" cu Dwayne Johnson (end credits).