Stiri

Halle Berry a căzut de pe scenă la un eveniment caritabil! Imaginile le-au dat fiori celor prezenți lângă actriță

Halle Berry
Halle Berry a căzut de pe scenă la un eveniment caritabil [Sursa foto: Captura Video]
Halle Berry i-a speriat pe toți cei prezenți la un eveniment caritabil.

Halle Berry a suferit o căzătură zdravănă când a urcat pe scenă pentru a prezenta premiul Soaring Spirit 2023 pentru dejunul Looking Beyond LA, la Hotelul Beverly Hills din Los Angeles, pe 8 februarie 2023, potrivit New York Post.

„Dacă văd asta pe internet, Van vine după tine”, a spus Berry arătând spre iubitul ei, Van Hunt.

Citește și: Dezamăgire totală în rândul fanilor! Actrița Cansu Dere nu a participat la cel mai mare eveniment de strângere de fonduri din Turcia

Vedeta a urcat videoclipul și pe pagina ei de Instagram, unde a făcut haz de necaz. Vedeta a râs de momentul jenant de pe contul ei de Instagram.

„Draga mea prietenă @shillahekmatpiano m-a invitat să vorbesc la evenimentul ei caritabil, care sărbătorește o organizație minunată numită @lookingbeyondla, care strânge bani pentru copiii cu nevoi speciale… apoi s-a întâmplat!!! Am căzut cu fața”, a spus restul postării.

În videoclip, regizoarei a urcat pe scenă când piciorul ei nu a trecut prea bine peste treaptă și ajunge să cadă greu, cu fața întâi pe scena covorului.

„Da, ăsta sunt eu, probabil vă întrebați cum am ajuns în această situație”, spune o voce off în videoclipul de pe Instagram.

Halle Berry
Halle Berry[Sursa foto: Captura Video]

Cum a reacționa Halle Berry după căzătură

Berry, acoperindu-și fața în timp ce râdea, a urcat în cele din urmă pe podium după ce colegii ei, Shilla Hekmat și Yas Baravarian, au ajutat-o ​​să se ridice în picioare.

După ce a trecut peste acest moment, Berry a prezentat Premiul Spirit lui Jacob Smith, un schior de 16 ani cu deficiențe de vedere din Dakota de Nord. Smith a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier în urmă cu opt ani, ceea ce l-a lăsat cu probleme severe de vedere. 

Pe Instagram, fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii, care au lăudat-o pentru modul cum a tratat întreaga situație. 

„Nu ai cazut. Podeaua tocmai se ridica. Ma bucur ca esti bine!”, „Când această femeie magică cade... Ea se ridica!”, „Tu ești Catwoman. Ai 9 vieți!”, „Halle este al naibii de reală pentru asta! O regină care poate râde de ea însăși”, „Și s-a ridicat și a ținut acel discurs!!! Super femeie!”, „Te-ai descurcat în singurul mod în care ai putut. Râzi și întoarce-te la afaceri”, au fost câteva dintre miile de reacții ale internauților.