Stiri

Google a furat startul sărbătorilor de Halloween 2020

Google a furat startul sărbătorilor de Halloween 2020
Google a furat start-ul sărbătorilor de Halloween printr-un joculeț pe care îl găsiți imediat cum veți porni motorul de căutare.

Halloween-ul, sărbătoarea de origine celtică care cu timpul a fost preluată de majoritatea statelor, se sărbătorește an de an pe 31 octombrie. Oamenii își pun imaginația la încercare și se costumează în cele mai horror personaje sau din contră, sărbătoarea aceasta poate fi celebrată și într-un costum drăguț din desenele animate. 

Google pune la dispoziție un joc ghiduș de Halloween

Anul acesta, Google a decis să fure startul și a venit și cu o surpriză pentru internauți.

Google a decis să nu mai folosească o simplă grafică pentru a celebra această sărbătoare, ci o scurtă animație. Astfel, dacă vei intra pe Google, de preferat pe mobil, vei vedea că gigantul a optat pentru joc video optimizat pentru mobil.

Jocul are doar patru niveluri și tot ce trebuie să faci este să intri în pielea pisicii Momo și să-ți ajuți pritenenii să ajungă la noi adâncimi într-o aventură cu fantome subacvatice. 

Apogeul jocului este o confruntare cu Big Boss, însă nu vei putea ajunge la el până nu vei trece de o armată de mici fantome pe care le poți elimina desenând pe ecranul telefonului simbolul ilustrat deasupra fiecărei ”monstruozități”.