Stiri mondene

Gonca Cilasun, Halise din serialul fenomen „Fiica ambasadorului”: „Și eu îi protejez pe cei dragi, este adevărat că nu cu aceeași înverșunare ca Halise”

Gonca Cilasun, Halise din serialul fenomen „Fiica ambasadorului”: „Și eu îi protejez pe cei dragi, este adevărat că nu cu aceeași înverșunare ca Halise”
Gonca Cilasun, Halise din serialul fenomen „Fiica ambasadorului”: „Și eu îi protejez pe cei dragi, este adevărat că nu cu aceeași înverșunare ca Halise” [Sursa foto: Captură KANAL D]
Gonca Cilasun, talentata actriță care dă viață personajului Halise Efeoglu, din serialul “Fiica ambasadorului”, difuzat de Kanal D.

Gonca Cilasun, talentata actriță care dă viață personajului Halise Efeoglu, din serialul „Fiica ambasadorului”, difuzat de Kanal D, interpretează foarte credibil un personaj care trezește în rândul fanilor reacții virulente în social media. Nu de puține ori, Gonca a fost apostrofată de persoane care o identificau cu femeia dură din îndrăgita producție.

Citeste si: Erhan Alpay, actorul care îl interpretează pe Akîn, în “Fiica ambasadorului”: “Nu îmi este foarte frică pentru mine, dar mi-e frică pentru ei…”

Halise Efeoglu, personajul interpretat de Gonca Cilasun în Fiica Ambasadorului: „ Sunt convinsă că în adâncul sufletului ei această femeie are un fond bun și mă identific”  

Halise Efeoglu, personajul interpretat de Gonca Cilasun, este mama dominantă care încearcă să controleze viața fiului său, Sancar, dar și a celorlați, iar actrița recunoaște că are câteva lucruri în comun cu rolul pe care îl interpretează în serialul "Fiica ambasadorului”.

„Pot spune că sunt aproape la fel de bună la treburile casnice ca și Halise. Și eu îi protejez pe cei dragi, este adevărat că nu cu aceeași înverșunare ca Halise. Sunt convinsă că în adâncul sufletului ei această femeie are un fond bun și mă identific cu această latură sensibilă. Dar acest rol a însemnat foarte mult pentru mine, pentru că mi-ar plăcea să fiu la fel de puternică, rezistență și hotărâtă ca ea. Și pentru mine, ca și pentru acest personaj, este foarte important să înfrunt demn viața și provocările ei",  a adăugat Gonca Cilasun.

Gonca Cilasun, Halise din serialul fenomen „Fiica ambasadorului”: „Și eu îi protejez pe cei dragi, este adevărat că nu cu aceeași înverșunare ca Halise”
Gonca Cilasun, Halise din serialul fenomen „Fiica ambasadorului”: „Și eu îi protejez pe cei dragi, este adevărat că nu cu aceeași înverșunare ca Halise”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Talentată actriță a debutat în actorie în urmă cu zece ani și se mândrește cu numeroase roluri în filme și seriale de televiziune, care i-au adus recunoașterea publicului și a specialiștilor, astăzi ea făcând parte din “elita” actorilor turci.

Gonca Cilasun are și o explicație pentru succesul pe care serialul fenomen "Fiica ambasadorului" îl are la public. Aceasta este de părere că poveștile de dragoste "sunt adevărul tuturor timpurilor" și că dacă sunt interpretate cu sinceritate și pasiune, publicul va trăi intens aventura protagoniștilor.

Nu ratați serialul fenomen “Fiica ambasadorului”, difuzat de de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D