Stiri mondene

Gisele Bundchen și Tom Brady divorțează după 13 ani de căsătorie. Cuplul și-a angajat avocați specializați în separări legale

Gisele Bundchen și Tom Brady divorțează
Gisele Bundchen și Tom Brady divorțează [Sursa foto: Instagram]
Tom Brady și Gisele Bundchen divorțează. Iată ce spun surse apropiate cuplului de peste ocean.

Despărțirea neașteptată în showbiz-ul internațional. Tom Brady și Gisele Bündchen au apelat la avocați de divorț, spun mai multe surse citate de presa de peste Ocean. Se pare că jucătorul de fotbal american și modelul brazilian au locuit separat în ultimele două luni după o ceartă majoră, iar acum încep să se gândească cum să-și împartă imperiul de zeci de milioane de dolari.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Tom Brady (@tombrady)

„Nu m-am gândit niciodată că această ceartă va fi sfârșitul relației lor, dar se pare că este. Nu cred că mai există acum cale de întoarcere. Amândoi au avocați și se interesează ce va presupune o despărțire, cine primește ce și care vor fi finanțele.”, a spus o sursă foarte apropiată celor doi pentru Page Six.

Apropiații cuplului mai spun că amândoi sunt foarte implicați în viața copiilor lor și cel mai probabil vor cere custodia comună dacă se ajunge la separare. Ei au doi copii împreună, un fiu, Benjamin, în vârstă de 12 ani și o fiica, Vivian, de 9 ani, iar Brady mai are un fiu, Jack, în vârstă de 15 ani, cu fosta lui iubită, Bridget Moynahan. 

Gisele Bundchen și Tom Brady divorțează
Gisele Bundchen și Tom Brady divorțează[Sursa foto: Instagram]

Tom Brady și Gisele Bundchen, motivul despărțirii

Din câte se știe, soția jucătorului din istoria NFL nu a fost de acord cu decizia sa de a se întoarce în Liga Americană de Fotbal, din cauza programului competițional încărcat care l-ar ține departe de familie. Modelul brazilian își dorește ca soțul ei să își petreacă mai mult timp alături de copii. Tom Brady și Gisele Bündchen s-au mai certat în trecut pe acest subiect, însă s-au împăcat mereu.

Citeste si: Angelina Jolie, noi acuzații la adresa fostului soț, Brad Pitt! Actrița îi cere despăgubiri de 250 de milioane de dolari

„Copiii cresc. Ben are deja 12 ani, iar această perioadă este extrem de importantă pentru viața lui.  Evident, am preocupările mele. Acesta este un sport foarte violent, iar eu am copiii mei și vreau ca el să fie mai prezent în mijlocul familiei. Am avut acele conversații cu el din nou și din nou. Dar, în cele din urmă, simt că toată lumea trebuie să ia o decizie care să ajute lucrurile să funcționeze pentru copii. Eu am făcut ce trebuie pentru a fi alături de Tom Brady. M-am mutat la Boston și am făcut tot ce am putut pentru a crea un mediu iubitor în care să crească cei mici, dar în același timp l-am susținut și pe el și visurile sale. În acest moment al vieții mele, simt că am făcut o treabă bună în acest sens”, a spus Gisele Bündchen.

Gisele Bundchen și Tom Brady divorțează
Gisele Bundchen și Tom Brady divorțează[Sursa foto: Instagram]

Tom Brady încă mai speră să-și salveze căsnicia

Tom Brady a anunțat că se retrage din activitate în luna februarie, însă a revenit asupra deciziei o lună mai târziu, când i-a anunțat pe cei de la Tampa Bay Buccaneers că va mai continua încă un sezon. Se pare că Gisele Bundchen este cea care a intentat divorțul și cea care a decis că, cel puțin în acest moment, cel mai bine ar fi să meargă pe drumuri diferite. 

Citeste si: Simona Halep zâmbește din nou după divorțul de Toni Iuruc! Tenismena pare că l-a uitat deja pe fostul soț

Ea a fost foarte fericit când el și-a anunțat retragerea și nu a fost deloc încântată când s-a răzgândit. Se confruntă cu o perioadă dificilă. Dar știu că încearcă sau cel puțin încerca, să-și dea seama și să vadă dacă va mai funcționa. Vrea să treacă peste asta și  vrea ca lucrurile să se îmbunătățească ”, a declarat unul dintre apropiații cuplului pentru People.