Stiri

Gisele Bundchen l-a dat uitării pe fostul soț, Tom Brady. Supermodelul se afișează tot mai des cu Joaquim Valente, instructorul său de arte marțiale

Gisele Bundchen l-a dat uitării pe fostul soț, Tom Brady. Supermodelul se afișează tot mai des cu Joaquim Valente, instructorul său de arte marțiale
Gisele și jucătorul de jitsu jitsu Valente au plecat din nou în Costa Rica, repetând prima călătorie pe care au făcut-o împreună în noiembrie.

Perechea, care s-a cunoscut datorită orelor de arte marțiale ale fiului ei Benjamin, face greu de crezut că relația lor ar fi platonică.

Mă simt mai puternică, mai încrezătoare și mai împuternicită de când am început să practic autoapărarea. Consider că este o abilitate importantă pentru toți, dar mai ales pentru noi, femeile", le-a spus Bündchen familor săi în februarie.

Gisele Bündchen încă se adaptează la noua viață după divorțul de NFL QB Tom Brady din 28 octombrie 2022.

Pe măsură ce modelul își continuă călătoria cu statutul de femeie divorțată, legătura ei cu Joaquim Valente devine tot mai puternică.

Citește și: Lana Del Rey a lansat piesa "The Grants", omagiu pentru familia sa

O persoană apropiată a declarat pentru revisat People în ianuarie că ei se „ adoră ” unul pe celălalt, dar că nu au pus o etichetă pe relației lor.

Ce este clar cu această ultimă evadare din America Centrală este că perechea se apropie din ce în ce mai mult. Acest lucru este valabil și pentru copii, care încep să-l vadă pe Joaquim Valente ca pe o altă figură paternă din viața lor.

Citește și: Shakira, o nouă umilință la adresa Clarei Chia Marti în emisiunea lui Jimmy Fallon. Gestul cântăreței, extrem de comentat pe rețelele sociale

Legătura lui Valente cu Gisele și copiii ei devine mult mai apropiată

Același apropiat al cuplului a mai declarat pentru presă că Valente este un „ profesor pentru ea și pentru copii. Dacă va deveni sau nu mai mult decât atât, rămâne de văzut ”.

Gisele Bundchen și Tom Brady s-au luptat în instanță după ce mariajul lor s-a prăbușit. Valente și Gisele s-au cazat în proprietatea din Costa Rica pe care a câștigat-o în acordul ei de divorț cu Tom Brady. Locuința, situată în Peninsula Nicoya, a fost acasă pentru Gisele și fostul ei soț timp de săptămâni în timpul pandemiei de Covid-19. 

Cei doi s-au afișat pentru prima oară împreună în noiembrie 2022 la o cină în Costa Rica.