Stiri mondene

Gina Pistol, probleme de sănătate după ce a devenit mamă: „După naștere, știm cu toate că...”

Gina Pistol, probleme de sănătate după ce a devenit mamă: „După naștere, știm cu toate că... ”
Gina Pistol [Sursa foto: Instagram]
Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor cu ce probleme de sănătate se confruntă după ce a născut. Iată despre ce este vorba!

În urmă cu două luni,Gina Pistol a născut o fetiță, Josephine Ana Maria. Deși viața de mămică o face o persoană fericită și împlinită, iubita lui Smiley le-a dezvăluit fanilor din mediul online despre problemele cu care se confruntă din postura de mămică. Conform spuselor sale, nașterea și-a spus cuvântul asupra sănătății ei, în special asupra părului, care a început să cadă.

„Viața plină a unei femei, cu multiple task-uri și roluri: soție, mamă, iubită, gospodină și lista poate continua… Uneori, avem atât de multe de făcut, încât ne copleșesc grijile, panica și stresul, iar astea reprezintă un risc, mai ales

pentru sănătatea noastră. În astfel de momente, prima consecință pe care o observ, în cazul meu, este căderea părului. După naștere, știm cu toate că aceasta este o problema des întâlnită, iar dezechilibrul alimentar, lipsa somnului, etc. amplifică și mai mult căderea părului”,  a povestit Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.
Gina Pistol, probleme de sănătate după ce a devenit mamă:  „După naștere, știm cu toate că... ”
Gina Pistol[Sursa foto: Instagram]

Gina Pistol, adevărul despre viața de mămică

Viața cuplului Smiley-Gina Pistol s-a schimbat total de când au devenit părinți pentru prima oară.

Josephine Ana Maria a devenit centrul universului lor și nu se dezlipesc de lângă ea nici o secundă. Deși sunt în culmea fericirii, viața de părinte nu e întodeauna roz. Gina Pistol a oferit câteva detalii despre prima sa experiență în calitate de mamă.
Gina Pistol și Smiley[Sursa foto: Instagram]

Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată.

Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot… (…) Pentru mine a fost greu. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. Este dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa. Toate lucrurile astea adunate m-au epuizat fizic și psihic’, a povestit Gina Pistol.