Stiri mondene

Steve Aoki a aruncat cu torturi la Untold 2023. Imagini exclusive din prima zi de festival

Steve Aoki a aruncat cu torturi la Untold 2023. Imagini exclusive din prima zi de festival
Celebrul Dj, Steve Aoki își menține tradiția și anul acesta și a aruncat din nou cu torturi mari în tinerii prezenți la festival.

Untold Festival este cel mai mare festival de muzică din România, se desfășoară în fiecare an pe stadionul Cluj Arena din Cluj Napoca. Acesta de clasează în top 5 evenimente de muzică electronică la nivel global. Orașul Cluj-Napoca găzduiește cea de-a 8-a ediție a festivalului UNTOLD. Sunt așteptați peste 250 de artiști de top naționali și internaționali, alături de echipele lor, și zeci de mii de fani ai acestora, din România dar și din întreaga lume.

Steve Aoki a aruncat cu torturi la Untold 2023

Untold și-a deschis porțile pentru un nou capitol, iar Steve Aoki, unul dintre cei mai cunoscuți DJ din lume, și-a păstrat tradiția și anul acesta și a aruncat cu torturi în public, așa cum ne-a obișnuit aceste au fost unele destul de mari și au ajuns pe fețele multor tineri, care s-au amuzat copios.

Artistul are o carieră impresionantă, unde a fost nominalizat de două ori la premiile Grammy și se afllă pe locul 7 în Top 100 DJ Mag, dar a intrat și în Cartea Recordurilor în 2014, deoarece a fost artistul cu cele mai multe apariții live, 161 în 41 de țări ale lumii. Steve Aoki are o avere de peste 120 de milioane de dolari.

Celebrul Dj a declarat că nu s-a plictisit să încerce lucruri noi, iar în 2023 va face parte din prima misiune cu echipaj civil care va ajunge pe Lună. Zborul va dura o săptămână și va fi efectuat cu o rachetă dezvoltată de compania SpaceX, deținută de Elon Musk.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cakeface By Steve Aoki (@cakefaceseries)

Citește și: MC Mc Dylma aka Cosmin Dimancescu și DJ Even Steven de la Radio Impuls au făcut spectacol la Neversea Retro Fantesia Stage

Cum a luat naștere festivalul Untold

Directorul festivalului Untold, Bogdan Buta a declarat că și-a dorit să organizeze un eveniment de impact în România și pentru a face asta a participat la unele dintre cele mai apreciate festivaluri şi evenimente muzicale din Europa. El s-a gândit că la unele dintre cele mai apreciate festivaluri şi evenimente muzicale din Europa pentru a înțelege fenomenul.

”M-am gândit la un festival asemănător cu B’estfest sau Summer Well, formate deja cunoscute în România. Ceea ce am descoperit la Cluj jumătate de an mai târziu a fost o surpriză extrem de plăcută: sute de mii de oameni, o organizare impecabilă şi, mai ales, o mulţime de steaguri. Povestea UNTOLD a început de la un vis, şi anume cel de a organiza cel mai de impact eveniment din România, un festival care ar putea intra în finala European Festival Awards, la cea mai importantă categorie, care să concureze cu cele mai importante nume din industria europeană. Odată ce am stabilit conceptul general al UNTOLD, am participat la unele dintre cele mai apreciate festivaluri şi evenimente muzicale din Europa, printre care Exit, Tomorrowland, Sziget, Ultra Europe, World Club Dome şi Mysteryland, tocmai pentru a înţelege fenomenul, amploarea, dimensiunea unui festival major şi modul în care au ales cei mai mari jucători de pe piaţă să organizeze aceste evenimente, pentru că fiecare are identitatea şi specificul lui.“, a declarat Bogdan Buta, directorul festivalului, pentru Ziarul Financiar.

Citește și: UNTOLD 2023: Cât costă cazările în Cluj în perioada festivalului