Stiri

Gerard Pique, catalogat drept narcisist și iresponsabil din cauza comportamentului față de Shakira: "Fac ce vreau!"

Gerard Pique, catalogat drept narcisist și iresponsabil din cauza comportamentului față de Shakira:
Gerard Pique, catalogat drept narcisist și iresponsabil [Sursa foto: Facebook]
Într-un interviu recent atitudinea sa copilărească s-a evidențiat când a încercat să o umilească pe Shakira cu câteva fraze.

Gerard Piqué continuă să alimenteze scandalul după versurile recente pe care i le-a dedicat fosta sa parteneră, cântăreața columbiană Shakira, de vreme ce acum presa locală l-ar eticheta drept narcisist și învins.

Se pare că pentru fostul fundaș al lui FC Barcelona nu a fost suficient să-i fi fost infidel Shakirei, dar acum a început să o vorbească de rău pe artistă.

Citește și: Shakira și-ar fi găsit alinarea în brațele unui bărbat misterios din Miami

Gerard Pique, catalogat drept narcisist și iresponsabil[Sursa foto: Facebook]

După atâta vreme, controversatul fost cuplu continuă să dea undă verde presei și zvonurilor despre ce s-a întâmplat cu adevărat în spatele scnadalului despărțirii lor. Potrivit multor internauți și fani ai Shakirei, Gerard Piqué nu are rușine și îndrăznește să o vorbească de rău pe artistă în ciuda faptului că tot el a fost cel care a greșit în relație.

Pique, declarații acide la adresa Shakirei

Citește și: De ce a izbucnit, de fapt, Shakira în plâns în magazinul din New York

Gerard Pique, catalogat drept narcisist și iresponsabil[Sursa foto: Facebook]

"Nu este așa. Problema este cum o percep oamenii sau cum o vinde presa. Eu continui să fac ceea ce vreau. În ziua în care voi muri, mă voi uita înapoi și sper că am făcut întotdeauna ceea ce mi-am dorit.
Ceea ce reau să fac. să fiu corect cu mine însumi. Nu voi cheltui bani pentru a-mi spăla imaginea", a spus el pentru El País într-un interviu.

„Oamenii la care țin și cei pe care îi iubesc sunt cei care mă cunosc. De restul nu-mi pasă."

La rândul său, spaniolul a luat totul foarte ușor și a făcut chiar glume în interviuri în care a fost întrebat despre fosta sa soție.

Un jurnalist di presa locală și-a dat cu părerea despre comentariile recente pe care le-ar face despre cântăreață. „Cred că ceea ce ar trebui să facă Pique-ul este să-și continue viața, să o ia ușor, în glumă, dar să nu returneze tablazoul când el este cel care a greșit, cred că asta l-ar pune într-o poziție și mai proastă“.