Lansări muzicale

Gala Oscar 2022: Billie Eilish și FINNEAS au cântat live piesa „No Time To Die”

Billie Eilish și FINNEAS au cântat live piesa „No Time To Die”
Billie Eilish și FINNEAS  [Sursa foto: Captură YouTube]
Billie Eilish și FINNEAS au interpretat live piesa „No Time To Die”, premiată cu Oscar în categoria ”Cea mai bună piesă originală”.

Billie Eilish și FINNEAS au câștigat primul lor Oscar, pentru piesa „No Time to Die", în aceeași categorie fiind nominalizată și Beyonce. Prin intermediul unui discurs emoționant, cei doi frați au ținut să le mulțumească familiei 007, lui Daniel Craig și lui Hans Zimmer, dar și părinților lor, prezenți în sală. 

„Dumnezeule, e incredibil!", a spus Billie Eilish imediat ce a urcat pe scenă.

Billie Eilish și FINNEAS au cântat live piesa „No Time To Die”
Billie Eilish [Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: FINNEAS a lansat un nou videoclip pentru piesa "The 90s”

Mulțumim părinților noștri, care ne-au fost mereu cea mai mare sursă de inspirație și eroii noștri. Vă iubim ca părinți, dar și ca oameni", a spus Finneas manifestându-și aprecierea față de îndrumarea primită în familie.  

VIDEO: Billie Eilish, FINNEAS- No Time To Die (Live la gala Oscar 2022)â

Piesa" No Time To Die" a fost compusă de Billie și Finneas, cei doi detaliind cât de copleșitoare a fost această provocare și cât de bine s-au simțit amândoi atunci când au găsit linia melodică potrivită.

Citeste si: Billie Eilish face dezvăluiri tulburătoare! Artista, dependentă de filmele pentru adulți: „Pornografia mi-a distrus creierul”

„Am avut grijă întâi să avem o linie melodică clară, înainte de a încerca să scriem versuri, dar înainte de a compune orice, amândoi am considerat că e important să avem titlul filmului în textul piesei, iar titlul melodiei să coincidă cu cel al filmului. Altfel nu ar fi fost satisfăcător. În primele zile ne-am blocat puțin, pentru că era multă presiune, e o piesă Bond până la urmă. Deci am fost destul de paralizați o perioadă, până într-o zi, când Finneas a început să cânte ceva la pian și amândoi am reacționat: <<Uuu>>", au povestiti cei doi în emisiunea lui Jimmy Fallon.