Stiri mondene

FUN IN THE SUN | Războinicii de la Survivor România, traseu spectaculos cu turiștii de pe plaja din Constanța

FUN IN THE SUN | Războinicii de la Survivor România, traseu spectaculos cu turiștii de pe plaja din Constanța
Războinicii de la Survivor România au ajuns pe plaja Reyna din Constanţa şi s-au duelat pe traseu cu turiștii de pe plajă.

Turiștii de pe Plaja Reyna din Constanța au avut parte de o surpriză de mari proporții. Concurenții de la Survivor România au venit la „Fun in the sun” și s-au distrat pe plajă alături de turiști. Cei cinci Războinici s-au duelat cu cinci turiști aflați pe plajă și dornici de a experimenta măcar o dată un traseu de la Survivor România. 

Astfel, Andrei Dascălu, Marius Crăciun, Maria Chițu, Maria Hîncu și Musty Kamara, au avut de parcurs un traseu asemenea celui de la Survivor România.

După 40 de minute de joc în care echipa „Profesioniștilor”, așa cum i-am redenumit pe cei de la Războinici, conduceau detașat cu scorul de 3 la 0, turiștii au întors scorul și au reușit să marcheze două puncte. 

Maria Hîngu nu a reușit să înscrie niciun punct din cele două intrări pe traseu, ceea ce i-a determinat pe Profesioniști să spună că o vor vota spre eliminare la „consiliu”.

Proba finală a jocului a fost jucată de Marius Crăcin și Andrei Dascălu, câștigător fiind, The BOOM. 

Foștii concurenți de la Survivor România 2021 s-au distrat pe cinste alături de turiștii de pe plajă care și-au susținut favoriții. 

FUN IN THE SUN| Galerie foto cu cele mai spectaculoase momente din timpului traseului dintre Profesioniști și Turiști