Stiri

Frumoasa Emily Ratajkowski divorţează. Cum a fost surprinsă actriţa în New York

Frumoasa Emily Ratajkowski divorţează. Cum a fost surprinsă actriţa în New York
[Sursa foto: Facebook ]
Mariajul lui Emily Ratajkowski cu soţul său a ajuns la final. Superba actriţă a decis să divorţeze.

Emily Ratajkowski şi soţul său, producătorul de film Sebastian Bear-McClard, au trăit o poveste de dragoste patru ani, însă drumurile celor doi se vor separa. Presa de peste ocean a scris că Emily a hotărât să se despartă Sebastian. Cele două vedete de la Hollywood nu au confirmat încă veştile, dar semnele sunt evidente.

Divorţ la Hollywood. Emily Ratajkowski s-a despărţit de soţul său

Emily Ratajkowski şi Sebastian Bear-McClard s-au îndrăgostit nebuneşte în urmă cu patru ani şi după doar câteva săptămâni de relaţie, au hotărât să se căsătorească.

În octombrie 2020, actriţa a confirmat că este însărcinată, iar pe 8 martie 2021, a dat naştere băieţelului pe care l-au botezat Sylvester.

Totul a mers de minune, până când Sebastian a călcat pe bec. The Cut scrie că producătorul a înşelat-o pe frumoasa Emily, iar aceasta a decis să nu îl ierte. Din câte se pare, actriţa nu mai poartă verigheta de câteva săptămâni, semn că relaţia dintre cei doi s-a sfârşit.

Aceasta a fost surprinsă în New York fără inel pe deget. Ba mai mult, Emily nu a mai postat nicio fotografie în ultimul timp, în care apare alături de soţul său.

Citeste si: Ţeapă de 2 miliarde de dolari! Sylvester Stallone, tras pe sfoară de producătorul filmelor "Rocky"? "Îmi mănâncă sufletul, aş vrea să le las ceva copiilor mei"

Frumoasa Emily Ratajkowski divorţează. Cum a fost surprinsă actriţa în New York

Speculaţiile au fost confirmate şi de revista People, care a scris despre ruptura dintre cele două vedete. O sursă a publicaţiei a mărturisit că Emily a fost cea care a decis să se despartă. "Este adevărat că s-au despărţit recent şi că Emily a fost cea care a decis acest lucru. Ea este bine. Este puternică şi concetrată pe fiul său", a declarat o sursă apropiată deja fostului cuplu, pentru People.

Frumoasa Emily Ratajkowski divorţează. Cum a fost surprinsă actriţa în New York

Emily Ratajkowski nu a confirmat oficial despărţirea, dar se simte de minune singură. S-a bucurat de viaţă la Săptămâna Modei de la Paris, unde a petrecut alături de Dua Lipa şi Alexa Demie. Actriţa l-a luat peste tot şi pe fiul său, Sylvester, semn că va lumna cu îndârjire pentru tutela băieţelului.