Stiri mondene

FOTO | Oana Radu, arată spectaculos după ce a slăbit!

FOTO | Oana Radu, arată spectaculos după ce a slăbit!
Oana Radu, concurenta de la Bravo, ai Stil! Celebrities, arată spectaculos după ce a slăbit din nou.

Oana Radu a trecut printr-o transformare spectaculoasă. Vedeta de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”, emisiune difuzată de miercuri până sâmbătă pe Kanal D, și-a surprins fanii din mediul online cu o siluetă demnă de invidiat. Ce-i drept, nici nu ar avea cum să arate altfel având în vedere că soțul ei este antrenor de fitness. 

Oana Radu a slăbit și arată fenomenal! Cum s-a fotografiat în vacanța din Spania

Oana Radu a cântărit 122 de kilograme în 2014 și a slăbit ajungând la 57, însă nu s-a putut abține din a mânca și a ajuns din nou la o greutate mare. Cu ambiție, și cu un iubit care s-a ținut de capul ei să facă sport, artista a ajuns din nou la o siluetă de vis. Aflată în vacanță în Spania alături de soțul ei, Oana Radu și-a suprins fanii de pe Instagram cu mai multe fotografii în care arată cu adevărat spectuculos.

Concurenta de la Bravo, ai Stil! Celebrities a recunoscut că în vacanță a mai gustat câte ceva dintre felurile de mâncare spaniole, însă nu a exagerat. 

„Nu vreau să îmi bat joc de dieta mea, am mâncat ce am vrut. Îmi place cum arăt, mi-e drag de mine, dar îmi place și mâncarea”, a fost sinceră Oana Radu în filmulețele postate în story-urile de pe Instagram.