Lansări muzicale

Formația „Holograf” a lansat piesa „Cum bate inima ta”

Formația „Holograf” a lansat piesa „Cm bate inima”
Membrii formației „Holograf” au lansat o nouă piesă intitulată „Cum bate inima ta”. Uite cât de bine sună!

„Holograf” este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. În urmă cu câteva momente, membrii formației „Holograf” au venit în fața fanilor cu o nouă producție muzicală. Pe ritmurile cunoscute ale trupei, artiștii au lansat piesa „Cum bate inima ta”. Dan Bittman susține că ideea pentru o astfel de piesă exista de mai mult timp. De asemenea, artistul a mai precizat că noul single ar putea beneficia de un lyric video, în condiţiile în care în interiorul trupei nu s-a vorbit despre realizarea unui videoclip.  Formația „Holograf” a lansat piesa „Cm bate inima”

Dan Bittman: „Nu cred că o să-i facem un videoclip”

E o piesă nouţă, ca să spun aşa. Ne-am gândit să ne mai facem de treabă în pandemia asta şi am zis să facem în aşa fel încât publicul să-şi mai aducă aminte de Holograf şi de sonorităţi mai rock, pentru că ea puţin dusă mai în zona asta de rock, rock-melodic. Ea face parte dintr-un album pe care noi sperăm să-l terminăm în toamna aceasta. Mai sunt câteva piese la care lucrăm în această perioadă şi am zis, în avanpremieră, să lansăm şi această piesă.

Nu ştiu când sau dacă va avea un videoclip, n-am vorbit despre asta. Nu cred că o să-i facem un videoclip, poate o să-i facem un lyric video, cum se face acum, adică un clip în care să apară textul, măcar să-l cunoască şi recunoască publicul, dar clip, nu ştiu dacă ne-am gândit şi la clip. S-ar putea face, dar n-am discutat asta cu colegii mei”,  a declarat Dan Bittman.