Stiri

Finaliștii Jocurilor LOVEimpice trec astăzi prin prima probă de concurs! Cum i-ați putea ajuta voi

Finaliștii Jocurilor LOVEimpice trec astăzi prin prima probă de concurs
Finaliștii Jocurilor LOVEimpice trec astăzi prin prima probă de concurs [Sursa foto: arhiva ]
Cele cinci cupluri selectate în urma castingului pentru Jocurile LOVEimpice trec astăzi prin proba de „Like-Viteză”.

Jocurile LOVEimpice de carantină, concursul în urma căruia un singur cuplu ar putea ajunge în Republica Dominicană, și-a desemnat finaliștii în cadrul matinalului „Scularea!” prezentat de Radu Țibulcă și Orlando Ivan. Cele cinci cupluri care au fost selectate în urma castingului Jocurilor LOVEimpice trebuie să treacă astăzi prin prima probă de concurs, proba de like-viteză. Mai exact, pe conturile rețelelor sociale ale Radio Impuls va apărea câte o fotografie cu fiecare cuplu în parte, iar concurenții pot avea propria campanie de promovare prin care pot invita internauții să dea like postării cu ei.

Proba se va încheia pe data de 19 februarie 2021, respectiv la ora 09.00. Cuplul a carui fotografie a strâns cele mei multe like-uri pe paginile de Facebook și de Instagram ale Radio Impuls, cumulat, va fi declarat câștigîtor al etapei.

Puteți intra chiar și voi pe conturile de socializare, Instagram și Facebook pentru a voat cuplul favorit dintre:  Georgiana și Adrian  (9 ani de relație), Iuliana și Vlad (5 ani de relație), Andreea și Laurențiu (7 ani de relație), Amalia și Alexandru (2 ani de relație), Ioana și Ionuț (sunt de 11 ani împreună, 8 ani de căsătorie).   

Cine sunt finaliștii Jocurilor LOVEimpice?!

Ioana și Ionuț spun că s-au cunoscut în facultate acum 11 ani și de atunci sunt de nedespărțit. Era pentru prima dată când Ioana a dat numărul ei de telefon unui băiat și iată că a fost de bun-augur.

„A fost dragoste la prima vedere”, spune Ionuț.

Lurențiu spune despre Andreea că nu a fost nevoie să o supună la prea multe teste pentru că și-a dat seama încă de la început că este o fată „ambițioasă, frumoasă, sinceră”. Cei doi s-au cunoscut în club, dar se pare că dragostea lor nu a fost una trecătoare.

„Îmi face complimente în fiecare zi și îmi spune cât de mult mă apreciază. Și îmi spune de fiecare dată că mă iubește exact așa cum sunt”, a spus și Andreea.

Amalia se supără cel mai tare pe Alexandru „când face glume proaste”, dar cu toate acestea recunoaște că Alexandru este cel care face glume mai bune.

Adrian apreciază sinceritatea Georgianei și spune că ar putea schimba la ea, dacă ar putea, impulsivitatea.

La Iuliana și la Vlad acasă se gătește „mult și bine” așa cum declară Vlad. Întrebați de reporterul emisiunii Teo Show cine gătește acasă, Vlad a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri:
„Ea gătește mai mult, eu mai bine”, Iuliana argumentând că, într-adevăr, Vlad când se apucă de gătit, face mâncăruri cu adevărat speciale.

Cele cinci cupluri vor fi nevoite să treacă prin patru probe de departajare, iar la final, doar o preche va fi cea care va pleca în Republica Dominicană într-o vacanță de lux și vor avea ocazia să viziteze platourile de filmare de la Survivor România.