Stiri

Finala iUmor 2021! Andrei Garici, câștigătorul sezonului 10 „iUmor”

Andrei Garici, câștigătorul sezonului 10 „iUmor”
Andrei Garici a câştigat sezonul 10 „iUmor” şi premiul cel mare de 20.000 de euro.

Finala iUmor 2021 a fost una extrem de spectaculoasă, cu momente de stand-up comedy și roast-uri care i-au amuzat atât pe jurați, cât și pe telespectatori. Cei 12 finaliști au avut momente neașteptate și de-a dreptul uluitoare. Doar 6 concurenți au trecut de voturile juraţilor, pentru a ajunge la voturile publicul.

Alexandru Ghețan, Andrei Garici, Doru Nicuț, Nae Nicole, Ștefania Costache și Vlad Bieltz din au adus momente de excepție în fața juraților, însă unul singur a fost ales câștigător și astfel a obținut marele premiu în valoare de 20.000 de euro. În ediția de miercuri seara, 26 mai, Andrei Garici a câștigat finala iUmor 2021. Marele câștigător iUmor a avut un număr de stand-up comedy de excepție, moment ce a scos la iveală talentul și spontaneitatea celui care a obținut marele trofeu.

Andrei Garici, câștigătorul sezonului 10 „iUmor”

Andrei Garici, cele mai bune glume din finala iUmor

„Cuplul Luis Lazarius şi Diana Şoşoacă, care merg pe o reţetă cunoscută. Dacă vrei să faci audienţă, dă-I poporului circ şi pâine. Însă poporul are ghinion de data asta pentru că şi doamnei Şoşoacă îi place foarte mult pâinea”. / Domnul Prigoană este primul român care a făcut milioane din gunoi menajer şi totodată este primul român care ne-a demonstrat ce înseamnă să reciclezi cu adevărat. S-a însurat de 5 ori cu aceeaşi femeie”. / Deşi spune numai imbecilităţi, voi aţi văzut că pe net nu există meme cu Meme Stoica?”, sunt câteva din glumele câștigătorului iUmor 2021

.