Stiri

Filmul „Spider-Man: No Way Home”, pe primul loc în box office-ul nord-american în primul weekend din an

Filmul „Spider-Man: No Way Home”, pe primul loc în box office-ul nord-american în primul weekend din an
Filmul „Spider-Man: No Way Home”, pe primul loc în box office-ul nord-american în primul weekend din an [Sursa foto: Captură YouTube]
„Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă/ Spider-Man: No Way Home”, al treilea cu Tom Holland în rol principal, s-a menținut pe primul loc în box office-ul nord-american.

Potrivit boxofficemojo.com, „Spider-Man: No Way Home”, cea mai recentă peliculă din seria de aventuri ale omului-păianjen, s-a menţinut în fruntea box office-ului nord-american, cu încasări de 52,7 milioane de dolari în weekend. Mai mult, lungmetrajul fantasy are un cumul la nivel nord-american de aproximativ 610 milioane de dolari.

Filmul „Spider-Man: No Way Home”, pe primul loc în box office-ul nord-american în primul weekend din an
Filmul „Spider-Man: No Way Home”, pe primul loc în box office-ul nord-american în primul weekend din an[Sursa foto: Captură YouTube]

La nivel global, „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă/ Spider-Man: No Way Home” a înregistrat încasări de peste 1,3 miliarde de dolari, fiind prima producţie lansată în pandemie care a depăşit pragul de 1 miliard. 

Trailer- „Spider-Man: No Way Home" 

Pe a doua poziție în clasamentul box office-ul românesc de weekend a debutat „Sing 2”, regizat de Garth Jennings, cu încasări de de 19,6 milioane de dolari, în al doilea weekend de la premieră. 

Trailer- „Sing 2”

Următorul loc în clasament a fost ocupat de filmul „ The King's Man ”, regizat de Matthew Vaughn, cu încasări de de 4,5 milioane de dolari. Pelicula îi are în distribuţie pe Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Harris Dickinson, Rhys Ifans şi Alexandra Maria Lara. 

Trailer- „The King's Man” 

Top 10 este completat de filmul biografic „American Underdog”, „The Matrix Resurrections”, al patrulea din franciza cu Keanu Reeves în rol principal, musicalul „West Side Story”, comedia SF „Ghostbusters: Afterlife”, dramele „Licorice Pizza”, „A Journal for Jordan” şi animaţia „Encanto”.