Stiri

Filmul „Casa Gucci”, regizat de Ridley Scott, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Filmul „Casa Gucci”, regizat de Ridley Scott, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend
Filmul „Casa Gucci”, regizat de Ridley Scott, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend [Sursa foto: Captură YouTube]
„Casa Gucci”, producția regizată de Ridley Scott, s-a menținut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Avem detalii în articol!

„Casa Gucci/ House of Gucci”, producția regizată de Ridley Scott, cu Lady Gaga şi Adam Driver în distribuţie, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Potrivit cifrelor Cinemagia, în al doilea weekend de la debutul pe marile ecrane româneşti, filmul a generat încasări de 614.803 lei.

Filmul „Casa Gucci”, regizat de Ridley Scott, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend
Filmul „Casa Gucci”, regizat de Ridley Scott, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend[Sursa foto: Captură YouTube]

Povestea este bazată pe un scenariu semnat de Becky Johnston şi Roberto Bentivegna, inspirat din cartea „The House of Gucci” scrisă de Sara Gay Forden.

Din distribuţie fac parte Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Salma Hayek, Al Pacino şi Mădălina Ghenea.

Trailer- Casa Gucci/ House of Gucci 

Pe a doua poziție în box office-ul românesc  a debutat comedia SF „Vânătorii de fantome: Moştenirea/ Ghostbusters: Afterlife”, regizată de Jason Reitman. În primul weekend, pelicula a generat încasări de 340.869 de lei.

După ce în al doilea weekend de la premieră a generat încasări de 237.990 de lei, „Encanto”, cea mai nouă producţie Disney, a coborât o poziţie, până pe trei.

Citeste si: Serialele şi filmele care apar pe Netflix în decembrie 2021

Top 10 al box office-ului românesc de weekend este completat de al şaptelea film din seria „Resident Evil”, „Bun venit în Raccoon City/ Welcome to Raccoon City”, filmul fantasy „Dune”, lungmetrajul fantasy „Eternii/ Eternals”, filmul horror „Venom: Să fie carnagiu/ Venom: Let There Be Carnage”, drama „Regele Richard/ King Richard”, animaţia „Ron o ia razna/ Ron's Gone Wrong” şi drama muzicală „Annette”.