Stiri

Filme cu Bruce Willis. Care dintre ele au schimbat cursul Hollywood-ului

bruce willis
Care sunt cele mai bune filme cu Bruce Willis [Sursa foto: Instagram]
Care sunt cele mai bune filme cu Bruce Willis, unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood.

Filme cu Bruce Willis. Numele actorului Bruce Willis este des asociat cu unele dintre cele mai bune filme ale anilor '90, despre care criticii spun că au reușit să schimbe cursul filmelor de la Hollywood.

Multe dintre filmele lui Willis au schimbat cursul Hollywood-ului într-un mod major și sunt emblematice în lumea cinematografiei. Odată cu anunțul retragerii actorului, merită să aruncăm o privire asupra filmelor care l-au ajutat pe Bruce Willis să devină unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume.

Filme cu Bruce Willis. Actorul se retrage după ce a fost diagnosticat cu afazie

Familia lui Bruce Willis a anunțat că actorul se va retrage din carieră, la 67 de ani, după ce a fost diagnosticat cu afazie, o afecțiune medicală în urma căreia persoană care suferă de ea își pierde abilitatea de a vorbi sau de a comunica.

Citește și: Bruce Willis revine pe ecrane fără să fie prezent la filmări. Actorul şi-a dat acordul ca o dublură digitală să fie folosită în filmele sale: „Este o experiență nouă”

„Susținători minunați ai lui Bruce, ca familie, ne dorim să vă împărtășim că iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate. Recent a fost diagnosticat cu afazie, care-i afectează abilitățile cognitive”, a anunțat familia actorului.

„Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera sa ca actor, care a însemnat atât de mult pentru el”, se mai arată în declarație.

bruce willis
Filme cu Bruce Willis. Care dintre ele au schimbat cursul Hollywood-ului[Sursa foto: Captura Video]

Filme cu Bruce Willis. Care sunt cele mai bune filme ale actorului

Cu această ocazie, noi vă prezentăm o listă cu topul celor mai bune 15 filme cu Bruce Willis, pe care poate le-ați văzut sau decideți să le vizionați neapărat cu următoarea ocazie.

1. DIE HARD (1988)

2. LOOPER (2012)

3. MOONRISE KINGDOM (2012)

4. PULP FICTION (1994)

5. NOBODY'S FOOL (1994)

6. 12 MONKEYS (1995)

7. THE SIXTH SENSE (1999)

8. LIVE FREE OR DIE HARD (2007)

9. SIN CITY (2005)

10. OVER THE HEDGE (2006)

11. RED (2010)

12. PLANET TERROR (2007)

13. THE FIFTH ELEMENT (1997)

14. BEAVIS AND BUTT-HEAD DO AMERICA (1996)

15. UNBREAKABLE (2000)

Sursă: Rotten Tomatoes