Stiri mondene

Fiica lui Adrian Enache, primele declarații după ce s-a aflat că e însărcinată: "Aflați voi la momentul potrivit". Diana are o relație de lungă durată cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu

Fiica lui Adrian Enache, primele declarații după ce s-a aflat că e însărcinată
Diana, fiica lui Adrian Enache, a avut o primă reacție după ce s-a aflat că e însărcinată. Iată ce spune artista despre copil!

În urmă cu câteva luni, fiica lui Adrian Enache declara că este pregătită să devină mamă și își dorește foarte mult un copil. Se pare că la scurt timp, Dianei Enache i s-a împlinit dorința.  Cancan.ro  a publicat imaginile în care tânăra ar apărea în noua postură, cea în calitate de viitoare mamă. Se pare că, artista este însărcinată în patru luni. Tatăl copilului este fiul unuia dintre cei mai influenți afaceriști români.

Este vorba despre Ionuț Vîntu, urmașul lui Sorin Ovidiu Vîntu, care este alături de Diana Enache în această perioadă.

Fiica lui Adrian Enache e insarcinata
Diana Enache[Sursa foto: Paparazzi CANCAN.RO]

Diana Enache, prima reacție după ce s-a aflat că ar fi însărcinată

Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe Diana Enache pentru a-i cere un punct de vedere referitor la aceste imagini. Ea a ales să nu declare nimic, însă a precizat că toată lumea va afla exact cum stă situația la momentul potrivit.

Citește și: Albertina Ionescu și Constantin Opriș și-au unit destinele: "Entuziasmați, fericiți, înconjurați de prieteni și de familie". Locația de vis unde a avut loc ceremonia religioasă

”Nu declar nimic, toată lumea sună, nu am nimic de declarat. Nu declar nimic momentan, aflați voi la momentul potrivit”, a spus Diana Enache.

Fiica lui Adrian Enache, primele declarații după ce s-a aflat că e însărcinată
Diana Enache

Fiica lui Adrian Enache, despre relația cu Ionuț Vîntu

În urmă cu ceva vreme, Diana Enache a recunoscut că are gânduri serioase cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu și că își dorește să facă un copil, lucru care s-a și întâmplat. Ea a povestit și cum se înțelege cu Ionuț Vîntu și care este secretul unei relații fericite.

Diana Enache este însărcinată
Diana Enache

Citește și: Veste tristă în lumea cinematografiei! Renumitul actor Ray Stevenson a murit în timpul filmărilor. Peste patru zile urma să împlinească 59 de ani

„Dacă nu am avea planuri în comun nu ar rezista relația. Suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Ne înțelegem foarte bine, ne completăm și simt că suntem pe aceeași lungime de undă și asta cred eu că este cel mai important.Nu pot spune ce așteptări am de la această relație, că nu se mai întâmplă după aceea. Dar, da, îmi doresc copii, normal. Chiar cred că este bine să fii o mamă nici prea tânără, dar așa mediu… Ar fi varianta perfectă să mă și refac ușor”, a mărturisit Diana Enache.