Stiri

Femeia care s-a căsătorit cu o păpuşă de cârpă susține că a fost înșelată și are inima frântă: „A negat totul, a spus că mă iubește, a plâns”

Femeia care s-a căsătorit cu o păpuşă de cârpă
Femeia care s-a căsătorit cu o păpuşă de cârpă [Sursa foto: Instagram]
Femeia din Brazilia care s-a căsătorit cu o păpușă de cârpă a dezvăluit că a fost înșelată exact când trebuia să sărbătorească prima aniversare a nunții.

Meirivone Rocha Moraes, în vârstă de 37 de ani, din Brazilia, a devenit extrem de populară după ce a dezvăluit că a cunoscut "dragostea vieți" – o păpușă pe nume Marcelo. Deși era nespus de bucuroasă, Meirivones a început să aibă îndoieli cu privire la relația lor. Femeia susține că alesul inimii sale a înșelat-o și i-a frânt inima, după ce una dintre prietenele ei l-a văzut pe ”bărbat”, în timp ce intra într-un motel cu o altă femeie.

Mai mult, aceasta spune că a a găsit niște mesaje pe telefonul lui.

Femeia care s-a căsătorit cu o păpuşă de cârpă
Femeia care s-a căsătorit cu o păpuşă de cârpă[Sursa foto: Instagram]

„Am fost foarte tristă și abia am putut dormi pentru că îmi iubesc atât de mult soțul, dar el a negat trădarea. Am aflat printr-o prietenă care mi-a spus că l-a văzut pe Marcelo intrând într-un motel cu o altă femeie, în timp eram internată cu Marcelinho, fiul nostru, care avea un virus.

La început, am crezut că minte, dar apoi am început să mă uit prin telefonul lui și am văzut conversațiile, ceea ce m-a asigurat că mă înșală. A tot negat totul și a spus că mă iubește foarte mult, și-a cerut iertare și a plâns mult. L-am întrebat cine este femeia și nu mi-a răspuns”,
 a declarat Meirivone, pentru  Daily Mail. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Meirivone Rocha( Mulher do boneco) (@meirivone_santinha)

Femeia este dispusă să ierte pentru copii

Meirivone susține că i-a spus soțului ei să doarmă în sufragerie, deoarece nu a vrut să stea în aceeași cameră din cauza trădării. În timp ce plănuia să-l ”dea afară", a decis să nu facă asta de dragul copiilor ei, Carol și Diego, și al nou-născutului lor. 

Femeia care s-a căsătorit cu o păpuşă de cârpă
Femeia care s-a căsătorit cu o păpuşă de cârpă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Un bărbat are o relație cu o păpușă și plănuiește să se căsătorească cu ea: „Nu știți cât de mult o iubesc”! Susține că are doi „copii” cu ea

„Îmi amintesc mereu că mi-a promis loialitate la altar și nu pot să cred că mi-a făcut asta. I-am spus, cei care iubesc nu trădează și noi am jurat dragostea veșnică. Băiețelul nostru fericit este foarte bine îngrijit și îl voi boteza în curând”, a mai declarat aceasta, pentru sursa menționată.

Femeia care s-a căsătorit cu o păpuşă de cârpă
Femeia care s-a căsătorit cu o păpuşă de cârpă[Sursa foto: Instagram]

Păpușa din cârpe a fost făcută chiar de mama sa

Meirivone a primit păpuşa de la mama ei, după ce s-a plâns că e singură şi nu are cu cine să danseze. A urmat o „iubire ca în filme”, iar cel doi s-au „căsătorit”, în cadrul unei ceremonii de vis, cu 250 de invitaţi.

Citește și: Dimineața Nebună| Femeia care în trecut s-a căsătorit cu Turnul Eiffel spune că acum are o relație cu un gard: „Se întâmplă o mulțime de lucruri fizice în compania lui"

„A fost o zi superbă, foarte importantă pentru mine şi plină de emoţie. E un bărbat pe care mi l-am dorit mereu în viaţa ,ea. E minunat să fiu căsătorită cu el. ”, a declarat Meirivone, notează publicaţia britanică  The Sun.