Stiri

"Felicitari pentru sarcina!" Nicola Peltz si Brooklyn Beckham asteapta primul copil? Cum s-a fotografiat actrita pe Instagram

Nicola Peltz si Brooklyn Beckham
Nicola Peltz si Brooklyn Beckham asteapta primul copil?  [Sursa foto: Instagram ]
Nicola Peltz și-a luat fanii prin surprindere! Toți au crezut că s-a afișat cu burtica de gravidă.

Nicola Peltz si Brooklyn Beckham formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz. Nicola Peltz și Brooklyn Beckham s-au căsătorit la o ceremonie de 3 milioane de dolari în Palm Beach, Florida, în aprilie 2022, iar fanii se așteaptă ca în orice moment cei doi să anunțe că au trecut la pasul următor în relația lor.

Citește și: De ce a incercat mama Nicolei Peltz sa ascunda toate problemele de la nunta fiicei sale cu Brooklyn Beckham

Nicola Peltz a stârnit zvonuri despre sarcină postând o fotografie cu ea, în care are o burtică care pare de gravidă. Soția lui Brooklyn Beckham se afla în timpul filmărilor pentru un film și a distribuit mai multe fotografii din spatele camerelor de filmat pe pagina ei de Instagram. Fanii au crezut că tânăra a încercat să își anunțe fanii că este însărcinată cu primul copil.

„Felicitări pentru sarcină!”, „Am crezut că ne anunți că ești însărcinată!”, „E însărcinată?”, „Urmează bebe?”, „Primul tău copil va fi un băiat”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Nicola Peltz si Brooklyn Beckham
Nicola Peltz si Brooklyn Beckham[Sursa foto: Instagram ]

Motivul pentru care Nicola Peltz ar avea burtică în poza de pe Instagram

În secțiunea de comentarii, mulți dintre fani i-au luat apărarea Nicolei Peltz, pe motiv că a trebuit să „pară însărcinată” pentru rolul pe care îl joacă în film.

„În filmul din 1961, probabil că se bazează pe personajul principal, Lola este însărcinată, așa că bănuiesc că este menit să arate ca și cum ar fi însărcinată pentru film”, a remarcat o internaută.

Citește și: "Un chef nu ar face niciodata asa ceva!" Brooklyn Beckham, tinta criticilor dupa ce a folosit ingrediente semipreparate la o supa

De asemenea, mulți dintre ei au remarcat faptul că nu este potrivit ca cineva să primească comentarii cu privire la corpul lor, indiferent dacă este vorba despre celebrități sau nu. 

„De când este în regulă să presupunem că cineva este însărcinată”, „Stomacul fals o face pentru atenție. Ea este probabil gravidă în film”, au mai specificat fanii în secțiunea de comentarii.