Lansări muzicale

Feli a lansat imnul Marii Sărbători a Prințeselor Disney

Feli a lansat imnul Marii Sărbători a Prințeselor Disney
Feli a lansat imnul Marii Sărbători a Prințeselor Disney
Feli interpretează piesa „Chiar de azi”, o melodie originală inspirată de Prințesele și Reginele Disney. Piesa a fost înregistrată ca parte a campaniei “Marea Sărbătoare a Prințeselor”. Uite cum sună!

Feli le-a pregătit o surpriză uriașă fanilor! Artista a lansat imnul pentru Marea Sărbătoare a Prințeselor intitulat „Chiar de azi”. Noua piesă este plină de pasiune și încurajează la crearea unei lumi mai bune, prin curaj și bunătate, calități pe care prințesele și reginele Disney le inspiră fanilor. Versurile melodiei completează perfect vocea energică a artistei. Videoclipul piesei „Chiar de azi” include fragmente din celebrele filme animate Disney. De asemenea, fanii pot asculta pe cele mai cunoscute platforme de muzică o melodie special pregătită pentru această ocazie.

Feli a lansat imnul  Marii Sărbători a Prințeselor Disney
Feli a lansat imnul Marii Sărbători a Prințeselor Disney[Sursa foto: Instagram]

Feli: „ Vreau ca fetița mea să aibă curajul să rspândească bunătate în jurul ei”

Odată ce am devenit mamă, îmi sunt și mai clare valorile pe care vreau să le transmit în lume prin muzica mea: curaj, loialitate și iubire. Vreau ca fetița mea să aibă curajul să își umeze drumul către sine și  să răspândească bunătate în jurul ei, la fel ca prințesele Disney.

Sper ca prin această piesă să duc cât mai departe mesajul că orice act de bunătate contează și contribuie la crearea unei lumi mai bune pentru fiecare dintre noi.”
 a spus Feli.

„Nu pot să cred cât de frumoasă este această melodie și de inspirațională pentru fetele care vor să ajungă unde și-au propus și chiar și eu mă regăsesc în melodie.

Ador această melodie și pe Feli o ador și ador și Disney chiar ați făcut o treabă foarte bună”, a scris un internaut.