Stiri mondene

"Fac atât de mulți bani încât nici nu pot spune câți!" Iggy Azalea, dezvăluiri fară perdea despre activitatea ei pe rețeaua pentru adulți, OnlyFans

Iggy Azalea face bani din OnlyFans
Iggy Azalea a dezvaluit ca face bani grei din OnlyFans [Sursa foto: Instagram]
Cantareata se declara foarte multumita de incasarile de pe reteaua de adulti, Only Fans.

Cântăreața rap de origine australiana a recunoscut că s-a înscris pe platforma pentru adulți luna trecuta cu proiectele multimedia pe care le-a realizat de-a lungul anului. Desi rețeaua OnlyFans este recunoscuta pentru conținutul sau explicit, platforma poate fi folosita de orice creator de conținut. Azalea a lansat 'Hotter Than Hell X OnlyFans', o colaborare din ianuarie care include parti din cel de-al patrulea album de studio.

Cati bani face Iggy Azalea de pe urma platformei OnlyFans

Citește și: Clara Chia Marti i-a cerut un lucru Shakirei în momentul când cele doua s-au întâlnit. Cântăreața nici nu bănuia că totul avea să se schimbe dramatic pentru ea

Pe Instagram, Iggy a dezvăluit faptul că proiectul sau vă include fotografii, colaborări artistice, filmulete și orice fel de artificii extrem de sexy. Pentru a te înscrie pe contul de pe OnlyFans al cântăreței rap Iggy Azalea trebuie să plătești 20 de dolari pe luna și vei avea acces la o serie de materiale foto, video și ilstruatii necenzurate.

Iggy Azalea pe OnlyFans
Iggy Azalea a dezvaluit ca nu ii este rusine sa isi arate corpul pe pe OnlyFans[Sursa foto: Instagram]

Și se pare că sunt foarte mulți care se înscriu pe pagina ei de OnlyFans, după cum mărturisește chiar ea. Povestind în podcastul modelului Emily Ratajkowski, Azalea a dezvăluit detalii despre contul ei de OnlyFans și mai ales despre cât căștiga de acolo: "Fac atât de mulți bani, încât nici nu îmi vine să spun cât anume', a dezvăluit Azalea.

Iggy Azalea a recunoscut ca nu ii este rusine sa isi arate corpul pe reteaua destinata adultilor

Citește și: Russell Crowe și iubita lui, Britney Theriot, dați afară dintr-un restaurant din Australia! Ce regula au încălcat cele doua celebrități

Pe lângă abonamentul lunar, Azalea oferă și un pachet de trei luni, șase luni și un an întreg, evident cu discount. În acel podcast, Azalea a fost întrebată despre un aspect esențial și anume, nuditatea: "Nu îmi arat vaginul, dar sigur veți vedea sâni, fund și da, sunt goala! Eu îmi arat sănii, nu am o problema cu asta și nici cu sexualitatea când sunt în control tatăl și când stiu că este vorba despre un act artistic.

Iggy Azalea despre OnlyFans
IggyAzalea a explicat ce fel de content publica pe OnlyFans[Sursa foto: Instagram]

Toate platformele sunt cenzurate, așa că nu mi-a fost greu să vin pe OnlyFans. Azlaea a mai dezvăluit că nu trebuie să se simță prost pentru faptul că face bani cu propriul corp pe OnlyFans. Fac bani de pe urma corpului meu!", a mai precizat in acelasi podcast Iggy Azalea.