Stiri mondene

Ezra Miller a fost acuzat de furt calificat în Stamford. Celebrul actor de la Hollywood ar fi spart o casă pentru a lua mai multe sticle de alcool

Ezra Miller a fost acuzat de furt calificat în Stamford
Ezra Miller a fost acuzat de furt calificat în Stamford [Sursa foto: Captură YouTube]
Actorul american Ezra Miller a fost acuzat de furt prin efracție.

Actorul Ezra Miller, în vârstă de 29 de ani, a ajuns să fie cercetat după ce proprietarii unei locuințe au făcut o plângere conform căreia, mai multe sticle de băutură lipseau din casă în momentul în care s-au întors dintr-o excursie, conform  Mirror.  După ce oamenii legii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere ale zonei și au luat declarații ale martorilor, aceștia l-au acuzat pe actor de furt prin efracție.

Ezra Miller a fost acuzat de furt calificat în Stamford
Ezra Miller a fost acuzat de furt calificat în Stamford

Ezra Miller este chemat în instanță

Actorul american a primit ordin să se prezinte în instanță pentru a face față acuzației. El va fi chemat în fața judecătorilor pe 26 septembrie. Presupusa spargere este cel mai recent eveniment dintr-un șir de incidente care îl implică pe actorul în vârstă de 29 de ani.

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au separat la trei săptămâni de la nuntă! Care este, de fapt, motivul pentru care au luat această decizie

Conform surselor, în luna aprilie a acestui an, poliția din Hawaii l-a arestat pe Ezra Miller pentru că ar fi aruncat un scaun, care a lovit ulterior o femeie de 26 de ani în frunte. Doar cu doar două săptămâni mai devreme, actorul a fost acuzat de hărțuire și conduită dezordonată la un bar de karaoke din Hawaii. 

Citeste si: Brad Pitt are o listă de actori cu care nu vrea să joace pe platourile de filmare

Starul american a luat un microfon de la o femeie care cânta și s-a aruncat asupra unui bărbat care juca darts. Mai mult, Ezra Miller a fost acuzaț că a încercat să sufoce o femeie într-un bar din Islanda. O altă femeie a susținut că a fost hărțuită de actor în casa ei din Berlin, după ce i-a spus că nu are voie să fumeze în casă.

Ezra Miller a fost acuzat de furt calificat în Stamford
Ezra Miller a fost acuzat de furt calificat în Stamford

Cariera lui Ezra Miller

Ezra Miller este cunoscut pentru rolurile din Perks of Being a Wallflower, Trainwreck și franciza de mare succes Fantastic Beasts. Starul american urmează să joace rolul Flash în viitorul film al DC The Flash, care urmează să fie lansat anul viitor, informează  BBC. Filmul său de debut este Afterschool în anul 2008.