Stiri

Evenimente de Halloween 2022. Cum poți petrece în acest weekend

halloween 2023
Cum poți petrece de Halloween în acest weekend [Sursa foto: Pexels ]
Dacă ești fan Halloween, iată cum îți poți petrece weekendul 29 - 30 octombrie.

Halloween-ul este una dintre cele mai așteptate sărbători de către americani. În ultimii ani, această tradiție a ajuns și în România, iar pe 31 octombrie au loc diferite evenimente pentru a celebra această sărbătoare. În cazul în care ești fan Halloween, v-am pregătit o listă cu evenimente tematice la care poți merge în acest weekend. Nu i-am uitat nici pe cei care nu sărbătoresc Halloween-ul, care pot alege unul dintre evenimentele unde nu trebuie să te costumezi.

Halloween 2022
Evenimente de Halloween 2022. Cum poți petrece în acest weekend[Sursa foto: Pixabay ]

Evenimente de Halloween 2022. Ce poți face în acest weekend

1. FESTINVLEAC: Marea Dovleceală în parcul IOR

Marea Dovleceală în Parcul IOR (zona Biserica de lemn Maramureşeană) va avea loc la “FESTINVLEAC”, un festin tomnatic cu preparate cu dovleac, cu expoziții și decoruri de toamnă, ateliere de sculptat dovleci pentru copii.

Citeste si: Halloween 2022: Machiaje fabuloase și înspăimântătoare pentru 31 octombrie

Evenimentul va avea loc între 27-30 octombrie, în parcul IOR din Capitală. Toate detaliile despre festival le găsiți AICI.

2. Festivalul INTERSECT

Festivalul „INTERSECT” are loc între 24-30 octombrie 2022 și este organizat Asociațiile E-Romnja și Easy Eco. Organizatorii își propun să aducă împreună grupuri/colective/artiști/e și activiști/e cu preocupări și cauze diverse, care urmăresc să combată injustiții sociale, intersectate. Toate detaliile despre festival le găsiți AICI.

3. Taraf, Vin și Vinil

Acest eveniment va avea loc sâmbătă, 29 octombrie, în București. Doritorii se pot aștepta la muzică live, dar și multe pahare de vin. Toate detaliile despre festival le găsiți AICI.

4. Bucureștiul Bântuit 4

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 29 octombrie, ora 20:00, Parcul Ion Ic Bratianu. „Bucureștiul Bântuit 4” a ajuns la a patra ediție și reprezintă combinația între un escape room în aer liber, un joc de explorare urbană, un tur ghidat și un treasure hunt. Mai multe detalii AICI.

5. ClujHub Halloween Costume Party

ClujHub va găzdui o petrecere de Halloween chiar pe data de 31 octombrie. Invitații sunt așteptați să vină în costume, fiind ocazia ideală pentru a își pune la încercare creativitatea. Mai multe detalii AICI.

6. Târgul „100 de Tradiții Românești”

Bucureștenii sunt invitați la Târgul “100 de Tradiții Românești”, organizat în curtea Muzeului Național al Țăranului Român din București. Intrarea este liberă, care va avea loc între 28- 30 octombrie. Mai multe detalii despre eveniment AICI.