Stiri

Evan Peters s-a îmbrăcat precum Jeffrey Dahmer luni în șir, înaintea filmărilor: „Am vrut să dau 120% din mine pentru rolul ăsta”

evan peters
Evan Peters a vorbit despre interpretarea rolului său în „Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story”  [Sursa foto: Netflix ]
Evan Peters a vorbit despre rolul din serialul „Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story”.

Evan Peters este un actor cunoscut pentru rolurile sale, însă ecranizarea sa a criminalului în serie Jeffrey Dahmer i-a uimit pe fanii actorului. „Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story” este unul dintre cele mai urmărite seriale Netflix ale momentului, în care Evan Peters interpretează rolul criminalului Jeffrey Dahmer, care a ucis peste 17 de bărbați.

Celebrul actor a povestit despre cât de dificil i-a fost să intre cu adevărat în pielea personajului.

Pentru a putea da tot în acest rol, Evan Peters a mărturisit că a lăsat în viața lui „mult întuneric și negativitate”

„Am vrut să dau 120% din mine pentru rolul ăsta, așa că am lăsat în viața mea foarte mult întuneric și negativitate”, a declarat Evan Peters.

evan peters
Evan Peters s-a îmbrăcat precum Jeffrey Dahmer luni de zile [Sursa foto: Netflix ]

Evan Peters a purtat pantofii, ochelarii și blugii lui Dahmer luni în șir

Evan Peters a mărturisit că, înainte să accepte rolul, el s-a gândit extrem de mult timp dacă este o decizie corectă și dacă este pregătit să facă față unui asemenea rol. În cadrul unui interviu, el a mărturisit că a fost cel mai greu rol pe care l-a interpretat vreodată, motiv pentru care l-a studiat intens pe criminalul Jeffrey Dahmer. Luni de zile, Evan a povestit cum a purtat pantofii, ochelarii și blugii lui Dahmer și i-a preluat perfect modul de a merge. Pe măsură ce filmările continuau, actorul a mărturisit că se gândea tot mai mult la momentul în care totul se va încheia.

„Pur și simplu aveam finalul în minte și ziua în care aveam să finalizăm filmările, astfel încât să pot să respir și să zic- ok, acum a venit vremea să mă bucur din nou de viață, să aduc lumina înapoi și să mă uit la comedii și filme romantice, și să mă întorc la St. Louis să-mi văd familia și prietenii”, a mai spus actorul.

Citeste si: Serialul Netflix ”Dahmer- Monster: The Jeffrey Dahmer Story”: Audiențe record în SUA

Serialul „Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story” oferă o perspectivă detaliată asupra viața criminaluui Jeffrey Dahmer și victimelor lui, cel puțin 17 bărbați și băieți pe care i-a violat, ucis și dezmembrat, între 1978 și 1991, în Milwaukee, Wisconsin.

evan peters
Evan Peters, în rolul lui Jeffrey Dahmer [Sursa foto: Netflix ]

Mulți și-l amintesc pe Evan Peters din serialul „American Horror Story”, unul dintre cele mai populare seriale thriller, care a făcut furori în anul 2011. Actorul a mai jucat în filme și seriale precum ”The Days”, ”Phil of the Future”, ”Clipping Adam”, ”Sleepover”, ”Invasion”, ”An American Crime, ”Mama's Boy”, ”Dirt”, ”Without a Trace”, ”Monk”, ”House”, ”One Tree Hill”, ”Remarkable Power”, ”Gardens of the Night”, ”Never Back Down”; ”Off the Clock”, ”Ghost Whisperer”, ”Criminal Minds”, ”The Mentalist”.