Stiri

Serialul Netflix ”Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story”: Audiențe record în SUA

Serialul Netflix Dahmer  Monster The Jeffrey Dahmer Story Audiențe record în SUA
[Sursa foto: Facebook ]
Serialul "Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story” rupe audienţele, dar criticile sunt pe măsură.

"Dahmer- Monster: The Jeffrey Dahmer Story" este noul serial vedetă de pe Netflix. Povestea criminalului în serie din Milwaukee are audienţe uriaşe şi a intrat deja în topul celor mai urmărite seriale din istoria Netflix.

Citeste si: Există un site online de unde puteți cumpăra articole care au aparținut criminalului în serie, Jeffrey Dahmer

”Dahmer- Monster: The Jeffrey Dahmer Story”, audienţe record

Netflix a făcut un serial despre viaţa unuia dintre cei mai notorii criminiali în serie din istorie, Jeffrey Dahmer. Povestea "Canibalului din Milwaukee" a stârnit un interes enorm şi a devenit foarte repede un adevărat hit pe Netflix. 

299,84 de milioane de ore de vizualizare a strâns "Dahmer- Monster: The Jeffrey Dahmer Story", în prima săptămână în care a putut fi urmărit de luni până duminică pe Netflix.

Aceste cifre îl clasează pe locul al doilea în topul celor mai vizionate seriale Netflix în limba engleză, într-o singură săptămână. Doar sezonul 4 din "Stranger Things" a adunat mai multe ore de vizionare. Al doilea cel mai urmărit serial al Netflix în săptămâna 26 septembrie- 2 octombrie a fost sezonul 5 al serialului Dinasty, care i-a ținut pe abonaţii Netflix în fața ecranelor timp de 44,61 de milioane de ore.

Serialul Netflix Dahmer  Monster The Jeffrey Dahmer Story Audiențe record în SUA

Serialul a urcat deja pe poziţia a noua în topul celor mai urmărite seriale în limba engleză din istoria Netflix. Este de aşteptat însă să urce şi mai mult în clasament, mai ales că nu a fost lansat de foarte mult timp.

Audienţe imense, controverse pe măsură

Criticile la adresa serialului continuă să curgă, pentru că s-a pus sub semnul întrebării nevoia de a reînvia memoria lui Jeffrey Dahmer, unul dintre cei mai mari criminali din istorie. Şi familiile victimelor ucise şi torturate de Dahmer au criticat apariţia serialului, despre care au spus că le-a trezit amintire traumatizante.

Supranumit de presă "Canibalul din Milwaukee", Jeffrey Dahmer a ucis şi torturat 17 bărbaţi, în perioada 1978-1991. Crimele sale au implicat şi canibalism şi necrofilie. Dahmer a fost condamnat în 1992 la 15 sentinţe pe viaţă şi a murit doi ani mai târziu, după ce a fost ucis în închisoare de un alt deţinut.